Свещеното Пространство на Сърцето и Коренните племена на Земята

Статия написана от на 11.01.2016

Свещеното Пространство на Сърцето

“Много, много отдавна ние, хората, сме били съвсем различни. Можели сме да общуваме и да преживяваме света по начин, който малцина в съвременния свят едва сега започват да осъзнават. Използвали сме такива форми на общуване и възприятие, които изключват мозъка, а по-скоро изхождат от свещеното пространство в човешкото сърце. Австралийските аборигени и до ден днешен са свързани с древната паяжина на живота, която наричат „сънуване“.

Чрез този колективен сън или състояние на съзнанието те продължават да пребивават в сърцата си и да живеят и дишат в една реалност, която съвременният западен разум почти напълно е забравил. Техните съседи, маорите от Нова Зеландия, могат в нещо като „медитация“ да пресекат огромното пространство, което ги дели от САЩ. По този начин те реално се свързват и общуват с индианците хопи, за да споделят и обсъдят пророчествата си. Уговарят си срещи, без да използват каквито и да било „технически“ средства.

За да нахранят съплеменниците си, кахуна (Кахуна – хавайски шаман или учител, който провежда и направлява жизнената сила при лечение или други духовни практики) в Хавай разговарят с Майката Земя и я питат къде да отидат на риболов. Тогава облаците в синьото небе приемат формата на човешка ръка, която им сочи мястото на рибните пасажи. Високо в планините Сиера Невада в Колумбия, Южна Америка, живее едно племе, което разговаря на език без думи. Той идва от свещеното пространство в техните сърца. Само ако можехме да си спомним!”

Друнвало Мелхизедек


Етикети , , ,Коментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0