Антония Андонова – отзив ритрийт Шри ЛанкаЗдравейте, приятели!
Искам да ви разкажа за поредното и най-велико мое преживяване с Пламен Топузов!
Преди няколко дни се завърнах от ретриит в Шри Ланка. Трябваха ми поне три дни да осъзная какво се е случило и колко специално бе то. И наистина дори след три дни тепърва започвам да го разбирам.
На този ретрийт не само видях много от себе си, разбрах много за групата и за света и България като цяло, но потвърдих и преобърнах представите си за това на какво е способен Пламен като ментор. В днешни дни много хора искат да бъдат коучове, духовни гурута, ментори и т.н. Според мен много от тях (и аз включително) не осъзнават колко старание, отговорност, контрол и енергия изисква това. Разбира се, не поставям всеки под общ знаменател, но от друга страна видях с очите си и усетих с душата си, че това което прави Пламен не е бизнес, не е игра, това е велика отговорност от негова страна, която той поема за всички нас. А единственото, което се иска от нас е доверие! Доверие в него, в процеса и в нас самите. Защото ако не счупим границите на статуквото, промяната няма как да дойде.
Знам, че българите сме свикнали да поставяме всичко под съмнение (и това често ни показва правия път), но понякога трябва да се смирим и да приемем, че не винаги знаем всичко, не винаги сме най-добрите и по този начин ще припознаем нашите будители!
Поздравявам цялата група от Шри Ланка 2022 г. Свалям шапка на Пламен и Магдалена Топузови и призовавам всички вас да отделите един момент за ретроспекция и да вземете решение – готови ли сте да оставите стария си живот в името на новия. Защото трябва да изпразним чашата, за да бъде напълнена тя отново!


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0