Елисавета – семинар „Трансформирай живота си за 7 дни“Както обещах искам да дам обратна връзка за семинара „Трансформирай живота си за 7 дни„,който се състоя на 14.11.

Започнах понеделник Ден 1 на 16.11. без никакви очаквания, бях си записала на ръката 😃.Точно този ден не бях и на работа, но излязох навън да видя дали ще получа някакви оферти (за осъждане или за вина), но нямаше. Оферти получих по-късно от близки и познати около мен хора, но веднага се хванах. Казвах си убежденията по 5 и дори повече пъти на ден. Денят мина повече от добре .

Ден 2 беше много лесен ,трябваше да си отдъхнем от битката в понеделник и да направим връзката. Сутринта си я направих с музика и цветята вкъщи, на обяд с дървото, което видях ,че е зелено, карайки колело, спрях се и го прегърнах, един човек помисли, че ми стана лошо😃. Вечерта пак и така, но не забравяйки да следя за оферти за Токсични и Вредни Навици.

Ден 3 е един от най-лесните ,защото това го практикувам от няколко месеца и работи перфектно. Не забравих да благодаря за предния ден и връзката с Майка Земя…и така всеки час за каквото и да е, но спомняйки си за предходните дни, защото ние може да сме напуснали стария свят, но той е още в нас.

Ден 4 е един от най-приятните, беше ми много хубаво, оферти токсични се появяваха не мога да отреча, но се радвам, че ги осъзнавах и се хващах. Вечерта си легнах доволна от всичко това.

Ден 5 спомних си от къде съм тръгнала и минах през всеки ден и след това си посадих семенцето, поливайки го през целия ден и наблюдавах да не се приземявам много, но и да не се правя на велика. Легнах си с благодарност за всичко да този момент.

Ден 6 сутринта беше за мен с хубава музика за релакс и медитация, чайче с книга и така започна един прекрасен ден ,не забравях за предходните дни, но вечерта се вкарах в оферта, която осъзнах …но ми беше неприятно, защото се получи на последния ден, казах си и двете убеждения ,отказах да приема чувство за вина!

Ден 7 в деня за наблюдение мина със семинара на „Как да направим Егото свой съюзник„, което много ми помогна благодаря, за което беше много полезна информация, която нямаше къде да науча. И така днес съм вече на Ден 10 продължавам да 21 дни, вече става по-лесно започвам да надграждам.

Както казва „Настоящето е определено от решения, взети в миналото.“ Сърдечни благодарности на Пламен, за усилията, които полага, за да може да промени и пробуди повече хора! Бъди Благословен!🙏❤💫

Мир, любов и светлина на всички вас, благодаря ви!💞🙏Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0