Катрин Кикова – отзивЦял живот съм усещала нещо различно

и духовният свят беше част от живота ми постоянно, но не разбирах, не знаех какво е съзнателно, което ми носеше болка. Запознах се с Пламен преди 2 години и половина, когато вече се бях отказала от себе си и мечтите си, заради начина по който се стичаше живота ми.

Имах чувството, че постоянно се боря, а само се блъскам в стени. Аз първо отидох на лагер „съвсем случайно“ отпуската ми съвпадна с негов лагер.. след това всичко се преобърна, поне десетина пъти. Първият ми семинар беше „Алхимия на съзнанието„. Не разбрах много на съзнателно ниво, но го усещах много силно. След това посетих всички семинари.. по няколко пъти и отидох на почти всички лагери, общи медитации и мероприятия, които той организира.

Когато за втори път отидох на Алхимия, бях малко като по филмите, когато някаква светлина се появи и сякаш хипнотизира героя, бях майчице мила.. нямам думи. Тогава се превърна в моя любим семинар. Въпреки, че сега не мога да го кажа, понеже всички са толкова силни, всеки негов семинар е уникален и няма сравнение. Сега е начин на живот, част от мен, мисълта ми протича така вече естествено с Алхимия.

Живота ми се промени и обърна на 360° няколко пъти. Не е като сега изобщо да няма болка, но пък е осъзната. Научих се на много неща, променящи живота. Пламен е уникален учител. Обожавам когато обяснява с „две думи“ нещо. Всичко, на което учи е с такава дълбочина, че след 2 години и половина, още не знам къде е сложил семенцето, а стигнах мноооооого надълбоко.. всеки път се изненадвам, а вече дори започнах да се изненадвам на факта, че изобщо все още се изненадвам. 😁

За мен, Пламен е най-добрият учител и съм Благодарна, че имам възможността да го познавам лично и да се уча от него.

Благодаря от цялото си сърце и душа! За мен е чест, че е мой учител. Благодаря за всичко, което правиш Пламене и за това, че си просто ти.Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0