Кристиан Кръстев – отзив семинар 13те чакри – Енергийните центрове на СътворениетоЗдравейте, приятели!

На 14-15.05, имах огромната чест да присъствам на феноменалния семинар за 13те чакри – Енергийните центрове на Сътворението с водещ Пламен Топузов!

Включих се без очаквания

или по-скоро те бяха минимални, а то точно тогава става чудото! (Както предполагам всеки от вас знае)! Наистина Пламен умело предразполага абсолютно всички участници по време на целия семинар. Още в самото начало, по време на първата медитация (с емотиконите), започнаха да се стичат сълзи по лицето ми, които на моменти бяха съчетани с “лека” кашлица!

За мен това е едно изчистване от блокираната енергия, причинена поради ред обстоятелства и ситуации като загуба, тъга, гняв и другите нискочестотни енергии! След тази медитация, аз си казах, че всичко след това на семинара, който се проведе в продължение на два дни, ще ми дойде като бонус! Най-вероятно така сведох очакванията си отново до пълен минумим след тази преобразяваща медитация! Ще ми трябва време да осъзная точно какво се случи по време на целия семинар. Това е напълно нормално, тъй като всичко е с градация. Първо започваш от малките неща и след това лека полека се увеличава амплитудата към по-големите, а може и обратното – зависи от гледната точка!

Преминал съм този семинар поне пет пъти

и ми се е случвало хората да ме питат защо посещавам един и същ семинар повече от един път. Защото, приятели, това е все едно да препрочетете една книга и всеки следващ път откривате все повече и повече неща, които предишните пъти не са ви направили впечатление! След като приключи и втората медитация в същия ден се случи нещо подобно по време на първата, но малко по – различно. Пак имаше сълзи, кашляне, но тогава реално разбрах къде имам блокаж и как да го освободя, за да може да започне да тече енергията в тези чакри свободно, като едно чисто поточе вода!

Вторият ден мина също толкова добре, колкото и предният! Започна разтърсващо! Иска ми да се споделя всичко, през което преминах и преживях. Затова вкарвам част от цялото изживяване тук като пиша тези редове, тъй като не мога изцяло да го опиша и обвия с думи! Толкова много неща се случиха през целия семинар, а завършекът беше уникален като напълнихме всяка една от 13те чакри със Светлина! Огромни промени претърпях и всичко беше прелестно! Зад това невероятно и пъстро изживяване стои Пламен Топузов, когото познавам от почти 4 години. За този период от време го наблюдавам и изследвам доста сериозно и бих казал, че абсолютно винаги се раздава на максимум, а това е така, не защото това му е работата или задължението, а именно защото го прави от все сърце и му доставя удоволствие да помага да хората да си припомнят своята най-добра версия!

Едно огромно благодаря, Пламка!

Велик си! И ако някой не се е докосвал до този семинар или другите му такива – наистина, приятели, препоръчвам с две ръце! Благодаря и на всички вас, които прочетохте тези редове и до нови срещи!Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0