Лиляна Каркелова – семинар “Пробуждане на озарено сърце”Реших да споделя за огромната промяна, която настъпи, след като пътищата ни с Учителя Пламен Топузов се пресякоха. Преди две години посетих първия си семинар на Пламен “Пробуждане на озарено сърце” и общо взето животът ми се дели на преди и след “Озарено сърце”. Някои от вас сигурно ще си кажат “какво пък толкова, това е просто поредният модерен семинар”, но на мен този семинар ми даде толкова различна гледна точка за живота, че понякога се чудя как изобщо съм живяла преди това. Аз съм от онези хора, за които чувате Пламен да казва, че за една година им помага да променят напълно начина си на живот. Преди тази среща, за която споменах по-горе, бях човек, който не вярваше в нищо и в никого и се подигравах на всеки, който говореше на духовни теми… Смятах тези хора за пълни откачалки и много ми се щеше да им помогна по някакъв начин да се съвземат.
Представяте ли си?! 🤦🏻‍♀️
Голямо лутане беше целият ми живот… Колко тъжно и трудно минаваха дните ми!!! До тогава не бях чувала онова странно нещо, което се казва Безусловна Любов, а още по-малко бях го изпитвала. Сега уважавам правото на съществуване на всяко живо същество.
Смятах Бог за лош надзирател, който само чака да кривна от пътя и да ме накаже яко…
Колко самота преживях заради тези  убеждения само! 🤷🏻‍♀️
Осъзнах и колко е важно да съм отговорна, като се развивам постоянно и се уча на приемане… приемане- още една от непонятните ми думи до преди две години. Освен всичко друго, станах и смела, като започнах да слушам сърцето си и да следвам напътствията му, започнах да виждам и знаците, които Вселената ми показва…
Още безброй много неща се промениха, животът ми се промени.
Посетих всички Лагери на Светлината в България, семинарите и разбира се участвам и на медитациите, които Пламен  провежда. Така всяка среща с него се превърна в следващо стъпало към себепознанието ми. Това, с което Пламен  ме спечели най-много е, че не се прави на голяма работа, а съвсем разбираемо и от сърце поднася тази така важна информация.  Признателна съм и съм благодарна, както на моя духовен учител, така и на себе си за всичко, което осъзнах и продължавам да осъзнавам ежедневно. Знам, че най-хубавото за всички ни тепърва предстои!
Лиляна Каркелова


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0