Мартин Георгиев – семинар „Непознатата страна на Човешкото Съзнание“Здравейте, ще споделя моите впечатления от семинара Непознатата страна на Човешкото Съзнание и не само.

На семинара получих нова гледна точка,видях нещата от друг аспект. По време на целия семинар като на лента преминаваха и изплуваха ситуации от миналото ми и взаимоотношенията ми с други души и получих разяснение ,защо всичко това се е случвало. Преди два дни моето малко дете порасна,още на другата сутрин ми се случи нежелана ситуация и бях готов отново да се скрия в ъгъла и да избягам от отговорност, но после размислих,че тези знания,които получавам не са да си философствам само, ами и да ги използвам.

Взех се в ръце и пречупих ситуацията през тази гледна точка и ситуацията се реши за секунди без никакво напрежение.Общо взето след всеки семинар е така. И понякога се случва така, че един ден непознат до скоро човек, направи повече за мен отколкото аз сам самият. Благодаря на Пламен безкрайно много,че когато бях на кръстопът ,когато бях разделен от това какво мисля аз за себе си и това, което другите мислят за мен,когато бях търсил твърде дълго спасението,щастието,свободата вън от себе си, се появи ти като Светъл лъч ,който озари пътя ми и ми показа ,че в крайна сметка всичко е вътре в нас самите и всичко отвън е отражение на това ,което е отвътре.

След като се появи в живота ми, преминах от състояние да обвинявам другите,през това да обвинявам себе си и накрая да не обвинявам никой. Благодарение на теб се научих да медитирам,научих се осъзнато да уважавам всички живи творения. Разбрах,че няма никакъв смисъл Този,който ни е пратил тук на Земята да ни съботира,чисто и просто ние сами се съботираме или си помагаме. Благодаря, че ни учиш на баланс и хармония ,не да отричаме едното и да възхваляваме другото, а да разбираме и двата аспекта на живота. Беше ми казал,че чудесата ще започнат да се случват ,а те просто не спират да се случват всеки ден ,просто сега ги виждам и оценявам. Благодаря, че караш супер сложните неща да изглеждат супер просто. Благодаря на себе си,че чух повика на душата ми и за решителната крачка, която предприех и се записах на първия ми семинар.

Благодаря на Бог ,че те срещнах по пътя си, Пламене, благодаря ти за вдъхновението,куража и примера ти.

Мир и Любов на всички. 💚🙏Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0