Отзив книга Алхимия на Съзнанието – Антония АндоноваОтзив книга Алхимия на Съзнанието

Когато се чудя за пример за нещо гениално, все в главата ми излиза „Алхимия на съзнанието“. Начинът, по който Пламен е успял да обхване цялата вселена в една алхимична концепция, е просто феноменален.

Много често с приятели си говорим за живота ни преди Алхимията и живота ни след Алхимията. Истината е че след прочитане на книгата, след посещение на семинара, осъзнаваш че живота ти досега е бил просто една несъзнателна реакция на света около теб.

Книгата и изобщо концепцията Алхимия на Съзнанието е един наръчник за света. Тя е ключът за картата, без нея виждаш просто образи и картини, но когато имаш ключа вече знаеш къде се намираш и как да достигнеш, където искаш.

Спомням си в един от многото ни разговори, обсъждахме, че книгата Алхимия на Съзнанието е написана точно като за хората от новото поколение. Както Библията е написана за хората преди хиляди години. Простотата на изказа е толкова умело подбрана, че несъзнаваш как се учиш. И въпреки това интересното е, че ако прочетеш една страница два пъти, на вторния път ще научиш нещо ново – и така с всяко препрочитане.

В момента се намираме в динамични времена, все повече се говори за проблемите на човешката психика – хората са объркани, стресирани, тъжни, дори депресирани. Всеки един от нас е бил в подобно състояние – нещо се случва вътре в теб и ти се фрустрираш, защото не знаеш какво, защо и как се случва.  А само ако всеки знаеше, че ключът към всичко се крие просто в една книга. 😊Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0