Отзив книга Алхимия на Съзнанието – Атанас АтанасовКогато човек дойде в този триизмерен и плътен свят, той лесно може да се „изгуби“ или отклони от истинските цели на душата.
Все му дават знания, задачи, лъжливи посоки, които да следва и изпълнява и по този начин спира да слуша сърцето си. А там е ключът. От къде знам?

Още от малък в училище учителите повтаряха на родителите ми „Умен е, но го мързи“. С това определение ме посочиха, това започнах да вярвам и аз.
И до някъде бяха прави. Уроците ми изглеждаха скучни и ме отегчаваха. Някак си не чувствах, че са важни. Трудно ги учех и не можех да се концентрирам.
В главата ми беше само живота, живия живот. Исках да излизам, да играя и смея, да се уча от училището с най-престижна слава и най-голяма важност.
Мина време. Живеех с вярването, че съм мързелив, непостоянен и ученето не ме влече. Простоват човек.
Един ден попаднах на информация, „случайно“ разбира се, за енергията, чакрите и за духовното (така му викат, духовен свят). Информация, която ме докосна дълбоко.
Неопределено чувство до тогава кое ме водеше, караше да се интересувам и чета. Правих проучвания в различни сфери на духовното, купувах книги (много книги). Душата ми беше запленена.
Нямаше и спомен от онова отегчено, мързеливо и непостоянно хлапе.
Но една конкретна книга изпитвах нужда да чета отново и отново. И всеки път разбирах нещата по-подробно, по-различно. Там бяха описани и обяснени неща от живия живот.
Неща, които според мен интересуват и засягат всеки един човек, който има взаимодействие със себе си и другите хора.
Разбрах, че това е учебник за живота. Истински учебник, който ти помага да разбереш истината за мястото в което живееш, за взаимоотношенията, които изграждаш, чувствата и емоциите, които изпитваш.
Дава отговор на въпроса  „Кой всъщност съм Аз?“.
Алхимия на съзнанието написана от Пламен Топузов. Това е книгата-учебник, която промени моята собствена вселена.
Като всеки хубав филм няма да бъде разказан до край, а оставен на зрителя да се наслади. Знам, че има много хора, които им е писнало да бъдат подлъгвани и заблуждавани, жадуващи за истината и мъдростта.
Сърдечно Ви препоръчвам тези уроци, тази прекрасна история за сътворението.
Аз последвах сърцето си, а ти ?Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0