Отзиви на участници от уебинара ПЪТЯТ НА ДУШАТАСтела Тенева

За мен беше един от най-интересните и вълнуващи уебинари (лайф) 🙏❤️пътя на душата.

Благодаря от сърце на Пламен Топузов за начина, по който поднесе информацията, толкова леко, смилаемо, нежно, деликатно. Благодаря за знанията, съветите, всеотдайността, напътствията, които получавам всеки път.

Благодаря ти🙏❤️С изключително вълнение очаквам лайфа за прошката.

С нетърпение очаквам и семинара на 16.01.2022г-Трансформирай живота си за 7 дни.

Весели празници на всички. Бъдете здрави и много пробудени🌟💛

 

Дариана Димитрова

Уебинара беше на една тема, а както винаги бяха засегнати няколко 🙏❤️ Няма пестене на информация, няма избягване на отговори, а напротив насърчаване за въпроси. Това е безценно, хората плащат за тази информация, а ние го вземаме безплатно 🙏 Темата беше страхотна, но дори и да звучи клиширано този час за мен беше като една абсолютна минута – нито секунда повече. И информацията, поднесена от Пламен е като сладка напитка, когато си жаден – пиеш и ожадняваш повече. Разбираш, че колкото повече знаеш, толкова нищо не знаеш .

Благодаря, че бях част от лайфа 🙏 Чакам с търпеливо вълнение семинара на 16.01 🙏

 

Анастасия Чокоева

За пореден път един разтърсващ лайф, след който се чувствам обновена и преродена! Благодаря ти, Пламен Топузов, че споделяш с нас всички безкрайни знания и безценен опит, че отделяш време, в което ни позволяваш да се докоснем до истинската същност на Сътворението чрез теб!

Благодаря ти за всяка дума, всеки жест и всяка капка вдъхновение, чрез които моята душа израства с твоя помощ!

Бъдете благословени 💚🙏

 

Ивайло Иванов

Поздрави от мен и Юлия 🙏💚 ….днес беше много въздействащо, не че всеки път когато говориш не е така,но този път го усетих много специално. Енергията беше уникална, усетих безусловната любов, особено някъде след средата на лайфа се усетих, че съм си влязал в сърцето. Вярвам,че повече хора трябва да видят и чуят всичко, което каза. Както и преди си споменавал, много хора са готови да се пробудят и съм убеден,че е така и това е поредния лайф, който ще достигне до тези които са готови. А и момента е много подходящ хората да разберат,че е време за равносметка.

 

Елисавета Топузова

Много благодаря за лайфа, поредната супер полезна и безценна информация, която ни даде Пламен, на 100% няма от къде да се научи. Според мен е добре да стигне до по- голям брой хора, нека повече хора да отворят сърцата си, да послушат душата си…да си направят ревизия на ценностите. Още веднъж хиляди благодарности на Пламен Топузов, радвам се, че душата ми пресече пъти си с твоя и покрай теб се срещнах с толкова мили и осъзнати хора, като тези, които присъстваха тази вечер, при това точно на 21.12.21 🙏💖💎⭐😇🕉💫🔝🔝🔝🔝💯💥

 

Стефка Бекташева

С огромно нетърпение и вълнение очаквах лайфа за Пътят на душата. Сърдечно ти Благодаря Пламен Топузов, че с цялото си знание и опит помагаш на толкова много хора, включително и на мен. Благодаря, че съумяваш по толкова достъпен и разбираем начин да ни дадеш отговори на хилядите въпроси, които ни вълнуват, в този наш интересен , динамичен и толкова объркан свят. Също така благодарение на теб дори успяваме да надникнем в други светове и други измерения. Безценно е. Искам да Благодаря и на всички участници за споделената енергия и подкрепа. И въпреки че всеки вибрира на различна честота и има индивидуален Път на разгръщане на своя Божествен потенциал, пътят ни не е самотен, а е Споделен… 🙏💖🕉 Още веднъж Благодаря! Весели празници и до нови срещи!

 Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0