Радослава Станоева – Ави – отзивЛюбимите ми Пламен и Софи !

Време е и аз да споделя, от много време искам. Трудно ми е да опиша всичко през което минах през последните 2 г и 2 месеца, от както посетих първия си семинар при ПламенОзарено сърце!

От тогава участвам в повечето семинари и лагери и се наслаждавам на вълшебната трансформация, която сбъдвам с любов и отворено сърце. Разкривам пласт по пласт, парченце по парченце от божествения пъзел и се чувствам вдъхновена като Алиса в страната на чудесата! Много работа успях да свърша, с благодарност от цялото ми сърце към моя любим учител Пламен!

Научих се да навлизам в пространството на сърцето си, да медитирам и да търся и намирам отговорите. Но най-ценно за мен е, че успях да разчупя капсулата на болката, която беше обвила моето сърце след загубата на родителите ми и други близки. Това е нещо, което съзнателно исках да направя и не успява, а с инструментите, които Пламен ни показва, успях да отворя сърцето си отново за живота! Още мнооого мога да кажа, по-трудно пиша, но най-важното е Благодаря от сърце, че заедно преживяваме тези вълшебства!Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0