София Стоилова – Пробуждане на Озареното Сърце – отзивСофия Стоилова – Пробуждане на Озареното Сърце

Вчера приключихме семинара Пробуждане на Озареното Сърце – София ! За мен това беше деветият такъв семинар. Този семинар беше абсолютно ФЕНОМЕНАЛЕН и аз имам чувството, че за първи път преживях Пробуждане на Озареното сърце. За първи път усещах енергията в групата и себе си, в медитациите по толкова силен начин, че не бих могла да убедя себе си, че не е било истина. Това беше може би най-силното ми преживяване от всички семинари и лагери, на които съм присъствала. А всички те са били силно трансформиращи сами по себе си и аз съм израстнала като личност и душа изключително много, благодарение на тях.

Именно заради това съм толкова силно впечатлена и дори все още не мога да повярвам преживяното. Вярвам, че това се дължи, освен на моите лични усилия през годините, и на Пламен Топузов като учител, който всеки път дава най-доброто от себе си! Именно затова бих искала да споделя най-искрените си впечатления от Пламен за търпението и отдадеността, с която работи. Всеки път Пламен преминава през една и съща програма, с едни и същи упражнения и медитации. И всеки път той води хората през тях със същия ентусиазъм и със същата отдаденост, както когато го видях за първи път и аз самата бях за първи път на този семинар. Това в моите очи е ОГРОМНО търпение, усилия, отдаденост, влагане на сърцето и душата му в това да предаде на участниците знанията и да ги преведе за ръка през собствената им пътека към сърцето.

Всеки път наблюдавам

различните групи и различните хора, идващи всеки от собствения си свят, със собствените си казуси в живота. И всеки път виждам Пламен, водещ семинара с енергия и пламък, точно както на моя първи семинар. Всеки път виждам как забравя себе си и собствените си желания като човешко същество, влагайки цялата си велика същност в това да ПОМОГНЕ на участниците да си спомнят тяхната велика същност. На всяко едно упражнение и на всяка една медитация чувам същите думи, които чух на първия си семинар, без да пропуска нито една подробност, без да се опита да премине по-бързо или да „претупа“.

Води семинара със старание и внимание

сякаш го води за първи път. Всеки път наблюдавам този процес и съм УДИВЕНА от търпението, което виждам. Осъзнавам, че за повечето хора такъв повтарящ се процес най-вероятно би станал скучен или досаден, но не и за Пламен, въпреки неговата супер енергична личност, което мога само да предполагам какво предизвикателство е. Всеки път той дава всичко от себе си, за да Пробуди сърцата на хората. Всеки път раздава собственото си сърце, за да пробуди останалите.

Пламен има таланта

да вдъхновява хората да трансформират деформациите, натрупани по време на земния им път, да ги насочва, да ги води чрез личен пример постоянно и да помага на хората да променят живота си към своята най-добра и възвишена версия. За мен е абсолютна чест да бъда свидетел на първия ред на огромната трансформация, която правиш в света! Благодаря, Пламен Топузов!Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0