София Стоилова – семинар „Трансформирай живота си за 7 дни“Моята обратна връзка за семинара „Трансформирай живота си за 7 дни“

Ще се постарая да бъде кратка, точна и ясна, за да може да стане колкото може по-кристално на хората, които го пропуснаха и да не пропуснат следващата възможност. За мен този семинар е практика. В този семинар Пламен ни показва какво да ПРАВИМ, за да променим каквото искаме. Този семинар за мен е грандиозно обобщение на работата на Пламен, на всичко, за което той говори и преподава в семинарите му. За мен това, което дава като задачи за тези 7 дни са основи, които трябва дълбоко да вкореним в себе си и които трябва да практикуваме не само 7 дни, а през целия си живот !

Да се стараем да не осъждаме и да не обвиняваме, да имаме връзка с природата, да сме благодарни и да благославяме всичко по пътя си, да сеем мечтите си, да берем плодовете на щастието и да наблюдаваме какво се случва с нас за мен е НАЧИН НА ЖИВОТ ! А Пламен Топузов е най-уникалния учител за този начин на живот. Днес е ден за Благодарност и сърцето ми е пълно с признателност и благодарност, че той е в живота ми и че е мой учител. 🙏Надявам се е станало достатъчно ясно.

Миналата седмица на кратко: от моя гледна точка деня без осъждане и вина мина доста леко, разбира се имаше няколко момента, в които се хванах в едно от двете, но за мое щастие не съм такава фантазьорка, за да халюцинирам, че съм толкова напреднала, че не правя нито едното. Амин, за което. Има само няколко велики учителя в историята на човечеството, които са стигали това върховно състояние. Аз работя за това, но търся баланса между материалното и духовното его и не си позволявам да халюцинирам, че вече не осъждам или не изпитвам вина. За първи път обърнах такова специално внимание на дърветата по тротоара и си казах, че докато вървя им отдавам всичко, с което не мога да се справя. Бях много благодарна за всичко в живота ми. Благослових много неща. Не знам какви мечти съм посадила, защото съм благодарна за настоящето ми и не хвърча много в облаците на мечтите. Тази седмица ще работя повече за тях. Оценявах щастието си и наблюдавах какво се случва. Като цяло всички тези ключови моменти ги живея попринцип, но може би не им отдавах толкова осъзнато внимание. Благодарение на семинара им обърнах специално внимание и ги оценявам много повече, когато фокуса ми е върху конкретен аспект.

Тази седмица продължавам с осъзнатия фокус. На мен този семинар ми даде осъзнат фокус. За мен този семинар вплита в себе си Алхимия на съзнанието, Озарено сърце, Токсични навици, Мозъчни вълни и Изкривените огледала на Илюзиите. Защото чрез конкретна практика за 7 дни, работим с токсичните навици на осъждането и вината, които разбирам много по-добре благодарение на Алхимия на съзнанието. Също посяваме семената на мечтите в почвата на токсичните навици. Връзката с природата, благодарността и благословиите, както и щастието могат да бъдат разглеждани през сърцето. През тази седмица мозъкът ни би трябвало осъзнато да е преминал през различните вълни, както и ако сме наблюдавали осъзнато би трябвало да сме разбили някои илюзии, оглеждайки се в огледалата, които са навсякъде около нас. Това е моя прочит на този съвършен семинар.

Ако човек има дълбоко осъзнаване за себе си, къде се намира, къде отива, ако е бил на семинари на Пламен и разбира в дълбочина това, което той говори, със сигурност „Трансформирай живота си за 7 дни“ ще стане любимия му семинар. И ако някой не вярва, че може да промени живота си за 7 дни – то той не е срещнал Пламен Топузов.

Благодаря!

Любов и Светлина,

СофиКоличка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0