Трансформация Атанас АтанасовТрансформация Атанас Атанасов

Като малък имах една мечта. Исках да живея милион години, за да разбера за всички чудеса във вселената, които чакат  да бъдат разбрани. Колкото по-голям ставах, толкова по-глупава и безсмислена ми изглеждаше.

Искам да споделя за промените, които претърпях след срещата ми с Пламен Топузов.

Точно преди една година

за първи път чух за подобна организация като лагерите. Изживяване, за което сърцето копнееше, а Козирога в мен казваше: „какво ще правим ние на това място, пълно с nепознати, нови изживявания, медитации, работи. Нека да си останем тук и да си вършим нашите  работи, притрябвали са ни.“ Не знам как сърцето надделя, но това беше  one small step for a man, one big leap for the soul.

До преди това, бях изпълнен с чувства и емоции, които се биеха в мен и провокираха реакции и действия, които аз не разбирах и много често съжалявах. Премислях  миналото, съжалявах за грешки, изживявайки кошмари и страхове отново и отново, бленувах за бъдещето, пропускайки сегашното.

Там на лагера във Враца

започна всичко. Запознах се с много чудесни хора, които ме научиха на много неща и ми показаха различните си гледни точки. Информацията, която Пламен ни даваше по време на беседите и гледните точки, които умело подхвърляше, промениха моя мироглед и моите представи за света.

Научих се

(и продължавам) да живея повече тук и сега, за да не пропускам хубавите моменти с любимите ми хора, а да ги изживявам на макс. Научих се (и продължавам) да приемам както себе си така и останалите. Започнах да се вслушвам в чувствата и емоциите в тялото си и да ги разбирам. И още много неща и то само за една година. Преди една година просто нямаше начин да изразя себе си в текст като този.

Но най-хубавото е, че още нищо не съм научил ❤

Благодаря на всички същества, които срещнах на лагерите, които допринесоха за моето развитие. Най – вече благодаря и благословени да са хората, които направиха тези лагери реалност.🙏

……………………………………………………

Аз имам една мечта,

да живея милион години на света.

Пламен Топузов показа ми врата,

и разбрах че възможна е тя.Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0