Трансформация Радост ХристоваТрансформация Радост Христова

За мен е огромно удоволствие и чест да разкажа за моята трансформация след семинарите и лагерите на #PlamenTopuzov.

Когато за пръв път посетих семинар на Пламен през 2016г, изобщо не предполагах как ще се промени животът ми след това и каква „врата“ ще отворя… Всъщност то си е цял портал, през който тече връзката с по-висшите ни аспекти и през който ни се дава възможност за пресътворяване на онова, което наричаме действителност.

Пламен, безкрайно съм ти благодарна за всичко, на което ни научи и за невероятните съ-преживявания на семинарите и лагерите! Винаги ще имаш специално място в сърцето ми – ти, моят първи истински духовен учител!

На тези семинари и лагери

за пръв път попаднах на място, където има и други като мен и постепенно осъзнах, че пол, възраст и професия нямат значение – всички комуникираме без бариери, притеснение и предразсъдъци. Всички сме единомишленици и всеки може да ти даде много, защото е твое духовно отражение и огледало. Остава само да го осъзнаеш и да го използваш.

На тези лагери и семинари открих много приятели, за които съм благодарна от цялото си сърце! Обичам ви хора! Сърцето ми е с всеки един от вас!

Не бих могла да разкажа накратко

за всички процеси, осъзнавания и трансформации, през които преминах за тези почти 6 години, но ще се опитам да синтезирам най-важните:

Всеки ден се уча да бъда благодарна, за всичко и всеки, който идва към мен! Уча се да давам Любов и да виждам Любовта и Светлината и в най-тъмните кътчета…

Всеки ден се уча

да се освобождавам от страховете си, за да не ми пречат да видя красотата на Творението и свързаността с Всичко, което е!

Уча се да отварям сърцето си – този безкраен източник на Любов, през който може да се твори истински! В Сърцето си намирам Истината, Светлината и Мъдростта, които ме водят напред! Само в и през сърцето всичко е възможно!

Всичко, което идва към мен е моето предизвикателство да се трансформирам и да сътворявам, моят „изпит“ да манифестирам свободната си воля. Разбра се, напълно осъзнавам, че всеки избор носи своите последствия и нося отговорността си за това.

Всеки ден срещам нови Сърца,

някои пробудени, други не, но знам, че тези срещи не са случайни. Всички души по пътя ми са мои учители и ще се радвам, ако и аз съм успяла да им дам нещо, за да се събудят и чуят сърцата си и да погледнат в душите си.

Няма да ви лъжа – всичко това не е лесно, трябва време и духовна работа, но знам, че това е Пътят и аз не спирам да вървя по него. Защото осъзнах, че Душата ми ме повика и това е зов, на който не може да се устои и нищо не може да спре този копнеж. Този зов е по-силен и по-истински от всичко друго в живота – не може да бъде сбъркан и не може да бъде пренебрегнат. Това е единственото важно нещо за правене – да следваш душата си и да бъдеш себе си!

Днес, след всички тези години знам едно – няма невъзможни неща в духовния свят. Очаквайте неочакваното!

Прегръщам ви Озарени Сърца и Алхимици!

Благодаря ти отново и отново, Пламен – бъди благословен!Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0