Жулиета Тодорова – БалиОстровът на Боговете

Тази цветна приказка Бали приключи…..Обновени, пречистени, благословени се завръщаме към нашата реалност, за да я направим по-богата и хармонична….Тази щедра красота тук ме зареди прекрасно и знам, че ще има много промени ….
Прекрасно настроение, творческо вдъхновение и любов без граници е състоянието, в което си тръгвам от Бали…..Сигурно пак ще се върна, харесва ми много….Толкова е лесно да живееш просто и чисто, в единение със себе си и всичко наоколо…..и толкова малко ти е нужно, за да си щастлив….
Пламене, благодаря ти за това цветно преживяване, за тази наситеност от впечатления, за тази младежка динамика, с която ни води и успяхме да видим толкова много места, да преживеем толкова различни пространства и цветове, да вкусим от сладостта на острова….Благодаря ти за наситената програма с медитации и практики, което ми помогна да трансформирам и осмисля много моменти. Благодаря ти за това, че във всяка ситуация ни показваше какво е приемането и колко е лесно всъщност да приемаш и разбираш другия, с неговите особености и различия…..Благодаря ти, че ни показваше какво е да се отдадеш на другите и да служиш….Благодаря ти за тази отдаденост, с която приемаше и удоволетворяваше всички наши желания като насъщни нужди, а не като капризи и естествения ти стремеж да направиш всички щастливи….
Благодаря на теб и на Алекс за тези две споделени седмици от живота ни, в които вървяхме заедно и различно по един и същи Път, преживяхме цветно и усмихнато островите, океана, вулкана и Себе си….
Благодаря!

Жулиета ТодороваКоличка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0