ОНЛАЙН СЕМИНАР
ЗОДИАК -
КОЛЕЛОТО НА СЪДБАТА
09.04.2023г.
от 11:00ч до 14:00ч

зодиак
Вярвате или не, зодиите започнаха да навлизат навсякъде в нашия живот и все повече и повече хора говорят за тях. На Запад, в Америка например това знание се развива от години, но тепърва навлиза в ежедневието ни в България. Напоследък, обаче все по-често започва да се говори за зодии по телевизията и радиото, в магазина, по кафетата и като цяло на всякакви места.
Повечето знания за зодиите обаче са доста елементарни и хората ги асоциират с показване на графика по телевизията, която им казва колко звездички имат различните зодии за преживявания през деня. Това е изключително повърхностно знание, все едно да преценяваме за целия космос само по луната, защото я виждаме най-близо до нас.
Това би било много лекомислено и несериозно. Зодиите са едно огромно и дълбоко знание. Те управляват целият ни живот, като се проявяват по много различни начини.
Пробуждане на Озареното сърце - София
Те се проявяват и в дълбочина в нашето подсъзнание. Това е основната разлика между това как хората възприемат сътворението. Различните нива на съзнание, които ще бъдат подробно обяснени по време на семинара.
Зодиите са всъщност четирите елемента – земя, вода, огън и въздух, които се проявяват по три различни начина като мутабелни, фиксирани и кардинални. Това е втората основна информация, която ще получите и която ще ви помогне да „прогледнете“ и осъзнаете много за себе си и близките ви.Не е нужно да учите години, за да разберете как работи Зодиака.В рамките на три часа ще получите достатъчно информация, която ще можете да разберете и приложите в ежедневието си. Не осъзнавате ли колко информация трупате на последък и колко малко от нея всъщност прилагате?
Време е да започнете да възприемате концентрирана информация, която ще ви бъде полезна тук и сега в ежедневието. Това е пътя към 5то измерение. Тук знанията са приложими и могат да ви окажат влияние върху прогреса в рамките на дни. Опитайте и се убедете сами…
ЦЕНА:

Намалена цена до 31.03.3023 – 50лв;
Редовна цена след 01.04.2023 – 100лв;
 
Събитието ще се проведе чрез платформата ZOOM, линк с инструкции ще получите няколко дни преди семинара по имейл.
зодиак

Кой е Пламен Топузов?

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да разреши всеки казус. Пламен е лайф коуч, рейки мастър и сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек (автор на „Цветето на живота“). Основател е на Алхимия на Съзнанието – семинар, помогнал на стотици души в България да открият себе си. Пламен посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствения си път и автентичността си. Той се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Продължава обучението си до ден днешен в Бали, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други азиатски държави, където изследва енергиите на Сътворението.

пламен топузов

За записване:

*пишете ни на лично съобщение на страницата Амилиус – България;

*обадете се на телефон 0877786900; 0885552568;

*пишете ни имейл на info@amilius.bg.

 

Очакваме срещата ни с търпеливо вълнение…

Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0