Есенно Озаряване във Витоша

ДАТА: 24-25.09.2022г.ДАТА: 24-25.09.2022г.


Скъпи творци!

Вълнуваме се да споделим с вас супер новина! Амилиус – България в партньорство с хижа Звездица организираме уикенд „Есенно Озаряване във Витоша“!


Ще имаме уикенд със 7-8 часови занимания, в който ще са включени три часа поход, обедна почивка, в която ще се насладим на вкусните гозби, приготвени специално за нас от хижа Звездица. След това ще имаме три часа представяне на живо на семинарите „Енергиен вампиризъм“ и „Родители и деца“, съответно събота и неделя. Семинарите ще се проведат по отделно за първи път тази есен онлайн. Вие ще имате възможност първи да се включите на живо на съкратеното издание и да зададете своите въпроси лично на водещия Пламен Топузов.

Витоша е уникална! За нея е писано много, с възхищение и огромно уважение, от стотици културни дейци. Въпреки това, посещавайки я, всеки път откриваме нещо ново и непознато. Най-дългата пещера в България, огромното растително богатство, уникалните каменни реки, изобилието на води, близостта до столицата обясняват интереса към нея. Напълно закономерно тук е първата проява на организиран туризъм у нас, подбудена от родолюбивия Алеко Константинов. Днес планината се радва на най-големия поток от туристи в нашата страна. Витоша е най- посещаваната и четвърта по височина планина в България.

Една от легендите за Витоша гласи: „Витоша е угаснал вулкан“! Тази теория се разпространява през 30-те години на XX век. Поводът за възникването ѝ е журналист, който в своя статия определя планината като вулкан. Оттогава насам много хора вярват, че под планината има затихнал вулкан, който един ден отново ще изригне. Някои дори сравняват Витоша с Везувий, който изпепелява Помпей. Този слух се разпространява от уста на уста, от поколение на поколение и впоследствие започва да се приема за истина.

Програмата за 24ти септември

Започваме в събота от 11ч до 14ч.

Кръгова разходка: около 2 часа с почивките около 3 часа.

Тръгва се от хижа Звездица, през хижа Еделвайс, Каменната река, каменнен мост с рибарник под него, хижа Кумата (тук можем да пийнем чай). При хижа Кумата има параклис и е един от двата подхода към Черни връх. След това местност Конярника и платото има заслон и останки от ски влека (интересно място, на което може да си направите свежи снимки). Походът е лек и достъпен за всички. Тук ще направим медитация, свалена за групата от Акашовите записи. Спускане и връщане към хижа Звездица през горичката.

Следва обедна почивка. Ще имате възможност да се насладите на вкусните гозби на хижа Звездица.

След обяда започваме семинара Енергиен Вампиризъм на поляната пред хижата.

По време на семинара ще научите:

• Какво е енергиен вампиризъм;

• Какво провокира енергийния вампиризъм;

• Кой, как и защо източва енергията ви;

• Пасивен и агресивен енергиен вампиризъм;

• Защо имате болки в кръста или ви стяга слънчевият сплит;

• Как да разпознаваме енергийните вампири;

• Как да се предпазим и защитим;

• Как адекватно да премахнем създадените етерни връзки;

• Как да се прочистим.

Приключваме в 18ч.

лагер рила

Програмата за 25ти септември

В неделя от 11ч до 14ч.

Ще направим разходка към платото, до което се стига от пистата на хижа Звездица. Тук ще ни се открият неописуеми гледки към планината. Разходката ще бъде лека, лежерна и достъпна за всички. От тук се спускаме от другата страна и стигаме до Морените. Това са едни специални камъни, които вярваме, че са свещени. От тях се излъчва величествена енергия, която всеки ще има възможност сам да усети. Ще направим медитация според временните енергийни транзити и нужди на групата. Връщане по красивата горска пътечка към хижа Звездица.

Следва обедна почивка.

Отново ще имате възможност да зарадвате вкусовите си сетива с домашно приготвените гозби на хижа Звездица. След обяда започваме семинара Родители и Деца на поляната пред хижата.

По време на семинара ще научите:

• Разликата между възпитание и отглеждане;

• Основните правила при възпитание;

• Ролята на майката и бащата;

• Методи и техники за възпитание;

• Как травмите, които се формират в ранна възраст, след това контролират живота ни;

• Ключови етапи в развитието на децата;

• Защо тийнейджърите се бунтуват;

• Огледалната връзка между родители и деца;

• Как мечтите и страховете ви влияят на детето.

Приключваме в 18ч.

Вярваме, че този уикенд ще бъде специален по много причини, които ще бъдат разкрити на място. Началото на есента е период за приемане и осмисляне на всичко чудно, което ни се е случило през лятото и подготовка за зимата. Есенното равноденствие е прекрасен период за уравновесяване на ентусиазма от лятото и балансиране на енергиите в нас. Бъдете наш специален гост на Есенното Озаряване във Витоша, за да се заредим и подготим за Зимата!

ЗА ЗАПИСВАНЕ

Цена:• За участие в един семинар по избор – 100лв;

• За участие в двата семинара – 160лв;

• Тристепенно меню за обяд /супа, основно, десерт/ – 20лв на човек;

• Нощувка в хижата 30лв; Вечеря/салата, основно, десерт/ – 30лв; Закуска – 10лв;

• Обща цена за двата семинара, два обяда, нощувка, една вечеря и една закуска: 270лв.

Записването става с депозит от 50 лв. Депозитът не може да бъде върнат, но може да бъде използван от ваш приятел.

Целият транспорт е с лични превозни средства, както на всеки лагер, и на този ще помогнем на хората от различните градове като ги свържем един с друг.

За записване:

• пишете на лично съобщение на страницата Амилиус – България;

• телефон 0877786900; 0885552568;

• имейл на info@amilius.bg.Кой е Пламен Топузов?

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да разреши всеки казус. Пламен е лайф коуч, рейки мастър и сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек (автор на „Цветето на живота“). Основател е на Алхимия на Съзнанието – семинар, помогнал на стотици души в България да открият себе си. Пламен посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствения си път и автентичността си. Той се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Продължава обучението си до ден днешен в Бали, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други азиатски държави, където изследва енергиите на Сътворението.

Местата са точно определен брой, според нуждите на родината ни, за да може да направим положителна промяна в колективното съзнание.

Отзиви от семинари

Какво казват хората?

семинар токсични навици

Атанас Атанасов -

отзив лагер

Милена Манчева - отзив лагер

Стела Тенева - отзив лагер

В нашето бъдеще ние сме едно цяло, всичко което трябва да направите, е да си спомните.

Очакваме магическото ни пътешествие с търпеливо вълнение...

All rights reserved © 2022 by Amilius.bg

Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0