Трансформация Милена Манчева – лагер на Светлината ТроянТрансформация Милена Манчева

Привет:)

Аз искам да споделя, че последният лагер на Светлината в Троян беше наистина магично и безметежно преживяване за всички ни. Акцентът беше върху несъзнаваното, което всъщност ни работи на външен план. Имахме много интересни моменти и медитация на нищоправенето, както я наричам аз. Излязохме в дъждовен ден на 1 полянка за медитация с нагласата, че ще спре да вали.

Наваля ни като из ведро, толкова проливен дъжд не помня скоро да ме е валял. Имахме дъждобрани и чадъри ха – ха. Накрая след 30 мин. мокри до кости просто си тръгнахме 🙂. Това беше като дзен будистки ритуал за пречистване и търпение, в който нямаше същинска медитация или тя бе по-скоро медитация без думи. Като онези монаси, които нашепват с часове мантри с абсолютно потапяне в процеса. Сякаш ни отмиваше всичко старо и ненужно, за да ни даде нова перспектива. Много смешно беше, че всички отидохме да си купим гумени ботуши, които естествено не ни трябваха, защото повече нямаше такъв дъжд 🙂.

Единственият недостатък на лагера е, че свърши неусетно 🙂. Благодаря на всички за инспириращото споделено вътрешно пътуване към себе си 🙂 До следващия път 🙂Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0