Биография


Името ми е Пламен Топузов. Роден съм през осемдесета година в България. Част от детството си прекарах в дълбокия Руски север, където духът ми се пробуди за свободата и съзнанието ми започна да се стреми към непрекъснат растеж. Като дете индиго, което след това растеше по времето на социализма в България, се чувствах притиснат от системата, която не позволяваше на различните да израстват с различна скорост. Но съдбата ми поднесе шансът да продължа своето земно обучение на Запад, където хората за времето си бяха по – свободомислещи. Лондон беше моето ново предизвикателство, което продължи 12 години. Там имах възможност да опозная материалния свят в дълбочина, което в по – късен етап ми помогна да надскоча материята и да се обърна навътре към себе си, където се срещнах с моите духовни Учители. Благодарение на този ход, заложен в моят генетичен код, успях да усъвършенствам чужд език, да се срещна с много интересни хора, да обиколя много държави и да опозная различни култури. В последствие разбрах, че аз съм следвал път, който е имал за цел да ме срещне с Друнвало Мелхизедек. Среща, която промени целия ми съзнателен живот многократно. От тогава съм се обучавал в различни държави и традиции по целият свят…Бали, Тайланд, Шриланка са само част от местата. През септември 2018 прекарах 10 дни с племената Коги и Ауако в Колумбия, където почерпих допълнително вдъхновение от извора на живота до който те все още имат достъп.

Преди физическата ми среща с Друнвало имах уникалната възможност да работя и приема директно от древното знание на маите и по точно от някои от техните старейшини. През декември 2012г. бях с група пилгрими за церемония по случай посрещането на новия цикъл. Прекарах няколко дни с дон Педро Пабло, главният и най – уважаван старейшин на маите. Присъствах на интересни лекции и още по – вълнуващи ритуали. След тази церемония, чествахме още една предвождана от друг старейшин на маите – Хумбатц Мен. Той проведе церемония по посрещането на ерата на Водолея с един от Дванайсетте Автентични Кристални Черепа. През следващата година прекарах 10 дни в друга част на Мексико с Друнвало Мелхизедек, където завърших обучението в „Школата по Припомняне“ и получих сертификат, който ми даде право да провеждам семинара „Пробуждане на Озареното Сърце“. Разбира се аз никога не съм забравял, че винаги има една стъпка нагоре към Просветлението. Затова продължих да се развивам и разширявам съзнанието си в сферата на Рейки, life coaching, дори станах self help mentor. Също така се впуснах в задълбоченото изучаване на древното знание Кабала, което дава „Училището на Образите“ и през 2014 станах ученик на основателката на училището Катрин Шейнберг. В следствие на всички мои активни усилия през последните няколко години в медитация получих знание за древна форма на лечение от великата Атлантида. Лечение, което балансира и усъвършенства чакрите чрез Светлина, в следствие на което се премахва енергийно було около физическото тяло на човека, което му пречи да види истинската действителност. През 2015 получих „свалих“ от Вселенската Информационна Банка – Акаша, информация за четирите основни измерения, които се намират в нашето ментално и емоционално тяло. Също така как да се  правят корекции в менталното и емоционалното тяло за освобождаване на блокиралата енергия там, което довежда изчистване на личностните деформации.

От тогава не спирам да си спомням, че най-важното е да следвам сърцето си. Вярвам, че всеки човек е тук, за да допринесе със своята уникалност за развитието на един красив и хармоничен свят. Мисията ми е да ви помогна като навигирам съзнанието ви по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите.
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0