ОНЛАЙН Семинар Алфа вълните Ваксината на новото време

Семинар Алфа вълните - ваксината на новото време

В този семинар

Ще разгледаме подробно:

Как работи вашият мозък?

Как да го програмирате по собствено желание?

Кои са четирите основни канала, чрез които работи мозъкът?

Как да спрете постоянно повтарящите се нежелани проблеми и ситуации?

Ще разберете защо:

Сте стресирани и не можете да се фокусирате в ежедневните задължения;

Се затваряте, самоизолирате и потискате себе си спрямо останалите хора;

Се срамувате и не можете да се изразявате пред другите;

Се страхувате и бягате от старите проблеми.

лагер на светлината

Ще разберете как да използвате четирите основни мозъчни канала:

Бета вълните ще ви помогнат да се фокусирате, да бъдете стабилни и да не оставяте нещата недовършени.

Тета вълните ще ви помогнат да бъдете по – спокойни, търпеливи и чувствителни, за да можете да намерите или задържите мечтания партньор.

Гама вълните ще ви помогнат да бъдете по – енергични, амбициозни и да изградите самочувствие, за да можете да се изразявате и изпъквате пред други хора.

Делта вълните ще ви помогнат да бъдете леки в ежедневието, да се отпускате, почивате и възстановявате от натоварването и стреса само за няколко часа.

Накрая ще разберете и най - важното:

Как да отключим Алфа Вълните - ваксината на новото време?

Как да превърнете всяка една нежелана ситуация в свой съюзник?

Какво е безусловна любов и как да я използваме, за да помогнем на хората, които обичаме да се измъкнат от водовъртежа на ежедневните проблеми?

Как да разкриете своя пълен потенциал?

Семинар Трансформирай живота си за 7 дни Пламен Топузов

Кой е Пламен Топузов

Името ми е Пламен Топузов и съм консултант по самоусъвършенстване, ментор, автор на книгата Алхимия на Съзнанието и мотивационен гуру. Моето духовно обучение започна от небезизвестния Друнвало Мелхизедек, учител по кабала Катрин Шейнбург, както и от шамани и старейшини от различни точки на света. Обучавал съм се и съм изследвал съзнанието в цяла Европа, Бали, Шри Ланка, Тайланд, Куала Лампур, Камбоджа, Хонконг, живял съм с племената коги и ауако в Колумбия, участвал съм в духовни практики с някои от старейшините на великите Маи в Юкатан – Мексико.

За последните 8 години моите семинари и лагери в България са посетени от хиляди българи. Водил съм ритрийти  в Бали,  Мексико и Тайланд. Книгата Алхимия на Съзнанието, излезе от печат през март 2021г и първият тираж е почти изчерпан. Създал съм двайсет авторски медитации, които са продадени в стотици копия и вярвам, че ежедневно денят на много българи започва именно с тях.

Ежедневно правя лични консултации с много хора, променяйки травмиращите им модели, които ги водят до: депресия, паник атаки и неспособност да се справят с ежедневните си задължения. Помагам на тези хора да пренастроят своята гледна точка в подсъзнанието, така че да започнат отново да се радват на красотата на живота. Написал съм множество статии, които могат да трансформират съзнанието на човек, ако си позволи да вникне достатъчно дълбоко в тях.

Вярвам, че този семинар може да ти помогне, за да получиш необходимото вдъхновение и ти да бъдеш следващият, който ще успее да трансформира живота си…

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

лагер на светлината

Отзиви от семинара


Какво казват хоратаАлфа вълните - ваксината на новото време

Време за трансформация на съзнанието!

Времето, за което се говори в много пророчества, включително в тези на маите и в Библията това, което са наричали “Краят на времето” или “Страшният съд”, е вече тук.


Алфа вълните – Време за трансформация на съзнанието чрез себеосъзнаване, медитация и духовни практики. Времето, за което се говори в много пророчества, включително в тези на маите и в Библията това, което са наричали “Краят на времето” или “Страшният съд” , е вече тук. Откакто започнах интензивно да се занимавам с вътрешния свят и да виждам по – голямата картина, започнах да осъзнавам настъпването на този неизбежен етап от развитието на човешката раса.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
лагер на светлината

Присъединете се към нас, за да се впуснем заедно в разбирането и изследването на това необятно пространство „човешкият ум“.

Представете си живота, който винаги сте желали, щастливото ви семейство, успешната ви кариера или бизнес, прекрасните ви почивки по света с любимите хора, дълбоката свързаност с вас самите и вашия партньор или откриването на перфектен такъв. Всичко това е възможно, разбирайки силата на мозъчните вълни… Живеем във време на стрес, напрежение и кризи, няма по – важна ваксина от опознаването на собствения ви ум.

Семинарът Алфа Вълните – Ваксината на Новото Време ще ви подготви, не само да се справите в това напрегнато ежедневие, но и ще успеете да сътворите вашия мечтан живот тук и сега…

   Семинар Алфа вълните - Пламен Топузов

   Последвайте ни в социалните медии


   Потърсете ни при желание да присъствате или организирате събитие във вашия град или за да получите повече информация по темите.   Количка

   Виж количката


   Търси
   Количка0
   Няма продукти в количката!
   Продължи пазаруването
   0