Кой е Друнвало Мелхизедек

Статия написана от на 11.01.2016

Пророчества от сърцето

Всичко, което виждаме около нас, е илюзия. Единственото сигурно нещо е единството на целия живот и когато го видим осъждането си отива. На всеки 13 000 години ние се преместваме нагоре – надолу по повърхността на Земята, а между най – високата и най –ниската точка е винаги цветето на живота. Всички знаят, че това ще се случи, но мълчат и нищо не казват. Ако обаче сме свързани в сърцата си с Майката Земя и Бащата Небе, ние ще оцелеем и нищо лошо не може да ни се случи. Съзнанието Мелхизедек се завърна на Земята и ни помага да открием как да отведем всички хора на следващото ниво на съществуване.

Кой е Друнвало Мелхизедек?

Друнвало е друидско име. Друнвало означава дърво, което расте до малко поточе. Мелхизедек също е с друидски произход. Друидите разбрали, че съзнанието Мелхизедек е много важен аспект на живота и че учителите от това съзнание живеят в центъра на Земята. Но на едно по – високо ниво, място където е била създадена самата Вселена. Това съвпада с много от философиите на коренните народи по света. Когато Бог започнал да твори, във Вселената нямало нищо – нито планети, нито звезди – просто една празнота, наричана от учените Нулева точка. Но създаването на Вселената, каквато я познаваме днес е опитът на Бог да направи стъпка навътре в съзиданието, да открие пътища, които ги е нямало до този момент.

Тази стъпка, направена от Бог в съзиданието, се нарича Мелхизедек. След нея миг по – късно във времето бил създаден и Христос. Съзнанието Мелхизедек и Христос са тясно свързани. Ето защо Исус е трябвало да се свърже с мелхизедекския апскет, за да завърши мисията си.

Но в момента, в който бил създаден Христос, се появил и трети аспект, съвкупност от Мелхизедек и Исус. На Земята единствени индусите са намерили име за това състояние – Върховна личност. Тя е по – високо проявление, съвкупност от Мелхизедек и Христос. Това триединство е сътворено почти едновременно, но в този ред.

Христос е тялото, физическият апсект на цялото сътворение – планетите, звездите, слънцата, хората – всичко това е част от Христос, то е неговото тяло. Еволюцията започнала от Мелхизедек и преминала през Христос. Животът е еволюционен цикъл, в който съзнанието се спуска все по – надолу, за да трупа опитности. Ние сме на едно от най – ниските нива, но христови и мелхизедекски нива има из целия път – както в падането, така и в издигането.

Вече е дошъл момента да започнем изкачването си нагоре

Да се върнем обратно към Източника. Това е път, който ще ни донесе големи, невиждани до момента скокове в съзнанието. За мнозина подобно издигане може би изглежда невъзможно, но истината е, че то вече се случва.  Ние всички носим Божественото в себе си. Всички сме еднакви, еднакво ценни и равни на всяко едно ниво. Някои обаче са навлезли по – дълбоко в себе си от други, и така са придобили мъдрост, която не е достъпна за всички. Това не прави никой по – добър или по – лош, ние всички сме изследователи и сега се връщаме обратно към началната точка заедно.

Животът е само една проба, нищо от реалността на съзнанието ни не съществува, и това важи за всички нас. В началото ни е трудно да направим първата крачка. След време обаче откриваме, че има и ново стъпало, което не сме могли да видим, качваме се и всеки следващ път ни се разкрива още малко. Със сигурност има повече от хиляда нива на съзнанието Мелхизедек. То ни оставя сами да направим избора дали да продължим нагоре, или да стоим на едно място. Това зависи само от нашето единство. Можем да се върнем към сътворението, извън това ниво и всичките му измерения, или да поостанем за още едно кръгче. Ако направим последното, отново принадлежим към съзнанието Мелхизедек и животът ще ни помага, защото вече сме наясно и с другите измерения.

Светът във всяко измерение е различен и ще ни отнеме много време да опознаем всички тези нови светове. Затова животът ви изглежда толкова труден на моменти, но когато свикнете с тези нови нива на съзнание, ще си спомните как да се движите нагоре надолу по спиралата на Възнесението.

Точно заради тази огромна промяна, която предстои, съзнанието Мелхизедек е отново тук на Земята, за да съдейства и помага на всички, които са готови и пожелават от сърце тази помощ.

Друнвало Мелхизедек


ЕтикетиКоментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0