Всичко, което търсите, ви очаква във вашето Сърцето

Статия написана от на 31.05.2016

Пътят към вашето сърце

Всеки от вас чете книги, гледа различни видеа, рови се в интернет, защото търси отговори, нали така? До сега сте опитвали какво ли не, но не се е получавало – каквото и да правите, кавито и медитации да посещавате, рано или късно се връщате там, от където сте започнали. Затова си има причина. Традиционно ни учат, че трябва да взимаме решенията си, преценявайки кое би довело до евентуалния най – добър завършек. Но колкото и да следваме тази препоръка, колкото и да използваме анализи, за да достигнем до най – добрия и логичен избор, нещо все не се получава.

Щом четете това, значи интуитивно усещате, че има нещо повече. И това е пътят към вашето сърце. Неслучайно всички детски приказки представят сърцето като най – ценен източник на мъдрост – там носим интуитивното си познание за Вселената. Именно осъществявайки връзка със сърцето, ще получите достъп до най – съкровените тайни за себе си. Присъединявайки се на 4 – дневното пътешествие „Пробуждане на Озареното сърце“, навлизате дълбоко в себе си, предоставя ви се възможност да познаете една съвсем нова реалност. Ще се научите как да творите своята собствена Вселена, свързвайки се с източника си на сила. Ще добиете чувствителност към хората и събитията във вашия живот и това ще окаже огромно влияние на връзките ви. Защото коренът на всяка проблемна връзка е отношението към нея. „Пробуждане на Озареното сърце“ предлага един съвсем нов начин, по който да гледате на нещата. Всичко, което трябва да знаете, вече е във вас. Вие просто трябва да пробудите това заспало знание, което вече няма търпение да се прояви на повърхността.

Всичко, което търсите, се намира вътре във вас.

Само вие можете да усетите каква е личната ви истина. Чрез инструментите, които ще получите на семинарът „Пробуждане на Озареното Сърце“ можете да построите Вселената си, което пожелаете. Семинарът е помогнал на много от участниците не само да изградят своя съвсем нова мини Вселена, но и да трансформират старата си. Случаите са най – различни: от нова връзка, отказване на зависимости, преодоляване на страхове от детството до свръзване с Висшия Аз, който чака да бъде повикан. Повярвайте, че можете и вече сте извървяли половината път. Вашето сърце чака да ви покаже всички чудеса, до които имате достъп само и единствено вие. Неслучайно Буда е казал: „Не вярвайте на нищо, което чувате. Дори на мен. Проверете и се убедете.“ Вашето сърце знае всички отговори и никой освен вас не може да ви каже кое е най – доброто решение, по кой път да поемете и какъв ще е изходът от определена ситуация. Присъединявайки се на семинара „Пробуждане на Озареното Сърце“ , вие правите избор. Изборът да поемете отговорност за себе си и собствения си живот, изборът самите вие да бъдете творци на реалността си такава, каквато винаги сте мечтали да бъде.

Пламен Топузов


Етикети
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0