Семинар Алхимия на съзнанието

Статия написана от на 11.01.2016

Алхимия на съзнанието

Алхимия на съзнанието“ е семинар, който ще преобърне досегашните ви разбирания. Алхимията не е просто наука, главната й цел не е и да превърне металите в злато… А да покаже как с точната нагласа всяко едно нещо може да бъде преобразено. Това важи най – вече за нашето съзнание. Ще ви представим една нова гледна точка към самите себе си, а оттам и към заобикалящия ви свят. Целта на този семинар е да ви покаже как работи вашето съзнание, не на повърхностно ниво, а в най – голяма възможна дълбочина. Присъединете се към това пътуване из най – непознатите кътчета на съзнанието си и ще разберете как да:

Балансирате мъжката и женската енергия

Контролирате мислите си и емоциите

Прощавате на себе си и на другите

Счупите веригите на осъждането

Разпалите вечния огън на творческата си същност

Опознаете вътрешния си хаос и да го трансформирате в ред

Живеете в баланс между духовния и материалния свят

Балансирате четирите основни елемента във вас

Върнете обратно силата си

Овладеете желанията си и отхвърлянето им

Счупите веригите на осъждането

Творите от вътре на вън

Пробудите Христовото си съзнание

Семинарът е двудневен, изпълнен с практики, медитации и забавни игри. Практиките и игрите ще ви помогнат да споделите красотата, която носите в себе си и ще събудят вашето вътрешно дете. Ще ви помогнат и да проявите своята най – добра версия . Ще обърнем специално внимание на умението ви да споделяте, за да може да се освободите от емоционално напрежение, ментален стрес и всякакъв вид дисхармония. Главната цел на семинара е да ви покаже нови врати към вашето съзнание и всички възможни начини да ги отворите. „Алхимия на съзнанието“ е начин на живот, тръгвайки по този път ще познаете вътрешната си светлина. Също така ще се научите как да я проявявате в света и ще усвоите незаменими умения, които ние ще ви покажем как да приложите в своя земен път. Чрез полученото знание вие вече ще имате инструментите, с които да работите, за да достигнете до жадувания вътрешен мир, който заслужавате.


Събитието се провежда събота и неделя от 9:00 до 18:00 ч.


За този семинар не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно е просто да последвате интуицията си – гласът на душата.


Вярваме, че всеки човек е тук, за да допринесе със своята уникалност за развитието на един красив и хармоничен свят. Нашата мисия е да ви навигираме по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите.

Желаете семинара “ Алхимия на Съзнанието“ да се проведе във вашето студио, свържете се с нас като кликнете на бутон : контакти

В Единство и Хармония

Пламен Топузов

 


Етикети
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0