Силата на Възнесението

Статия написана от на 21.06.2016

Сега е моментът за себеосъзнаване и духовно израстване

В средата на миналия век нашата слънчева система преминава към следващия стадий на своята еволюция. Нашето слънце е преминало от водородно към хелиево, но тъй като учените изживяват реалността като линейна, а не сферична, все още не са го обявили. Това е естествен процес, през който преминава всяка звезда през своя живот. Човечеството, обаче не е било готово за тази фаза от своята еволюция, по време на падането на ниво на съзнание в Атлантида, ние сме забавили своето развитие. Катсторвата, случила се тогава, е била следствие на злоупотреба с власт ( модел, който нашите управляващи стриктно следват).Тя е забавила нашата естествена еволюция. Възнесените учители, начело с Тот са успяли, чрез алхимия да разпалят съзнанието на пещерните хора, които са оцелели след катастрофата дотолкова, че да могат да понесат прехода.

Това е причината за огромния интерес към Земята от цялата Вселена, никъде до сега този експеримент не е правен. Трябвало е за 13 000 години да наваксаме еволюционен процес на стотици хиляди, чрез завършване на решетката на Христовото съзнание. Поставена ни е била крайна дата за завършване на този процес до 21.12.2012, когато Земята се изравнява с центъра на галактиката. С помощта на много светли същества ние успяхме да завършим тази решетка около Земята през 2009 година, три години преди крайния срок. Слънчевата ни система е достигнала място в галактиката, което е било определено за преминаване на следващото ниво през 60-те години на миналия век. Тази разлика от 50 години (от 60-те до 2012г) е ключова за нашата история. Расата ни е плод на ДНК – а кръстоска от много други, но основната част женска енергия е от Плеядите, а мъжка – от Сириус. Така нашите бащи от Сириус се застъпват за нас пред галактическата федерация на светлината, искайки разрешение да поставят антирадиационна обвивка от 50 пръстена около Земята за срок от 50 години, през които те са вярвали, че ще наваксаме изоставането. Галактическата Федерация на Светлината е твърдо против намесване в естествения еволюционен процес, на която и да е раса в нашата галактика. Но в случая ние не сме имали никакъв шанс да оцелеем и се е наложило гласуване. Единственото условие е било до края на срока на „карантина“ 21.12.2019 година на Земята да няма трета световна война или масово унищожение. Важно е да се знае, че решаващият глас, който е наклонил везните в наша полза, е бил на Исус.

Антирадиационното поле е било стеснявано през последните 45 години периодично. Полето е вече толкова тънко, че останаха само четири пръстена. На 20 юни 2016 година беше премахнат четвъртият антирадиационен пръстен, който предпазва Земята от енергията на хелиевото слънце. При радиоактивен разпад на хелия се излъчват Алфа частици, а алфа частиците са безусловна любов. Накратко казано, слънцето излъчва лечебна и балансирана енергия, която ще засили нашата еволюция с невиждана скорост. Ние ще спрем да се лутаме между добро и лошо ( плюс и минус) и ще преминем от човешко към Божествено съзнание. Тези пръстени (щитове) предпазват човешката раса от силата на Слънцето, която все още не сме готови да издържим. Звездата в центъра на нашата слънчева система е вече на следващата еволюционна фаза от доста години, но ние все още наваксваме. Безусловната любов, която ще навлезе в нашата гравитация в следващата една година, след премахването на четвъртия пръстен, ще бъде колкото тази, която е навлизала за последните 100 000 години. Поради огромната сила на този период се препоръчва да се пие големи количества вода, която помага на физическото тяло да усвои информацията и да се вкарват по – малко „отрови“ в тялото – алкохол, цигари и т.н.

Следващите три пръстена ще бъдат неутрализирани един по един през предстоящите три години – 2017, 2018 и 2019 г. Като последният ще падне най – късно до 21.12.2019 г. Към края на 2019 г, когато щитът, който ни предпазва през последните 50 години бъде напълно свален, се очаква нашето ДНК –а да мутира достатъчно, за да може да ни предпазва от Алфа радиацията на слънцето, към което нашите тела все още не са настроени. Всичко ще се случи точно както е за наше най – висше добро, но това не означава, че трябва да живеем автоматично.

Сега е моментът да поемете отговорност за своите мисли, чувства и действия, защото те определят ежедневно курса на собственото ни развитие. Сега е моментът за себеосъзнаване, себеопознаване и духовно израстване. Ние сме на път да се превърнем от обикновени хора в свръх-човеци. Ще дойдат най – великите времена, които някога е видяла тази планета. Изобилието на Вселената започва да се спуска върху нас. Затегнете коланите, защото от тук започва истинското пътешествие. Във Вселената има само любов и страх, хаос и ред, те са взаимосвързани – от едното произлиза другото и обратното. Страхът бе ваш учител, но вече дойде време да го пуснете и да се наслаждавате. Стабилността на Любовта, от която имате нужда точно в този момент, и чудесата, за които само сте чели във вашите приказки, митове и легенди, ще бъдат реалност по – скоро, отколкото очаквате! Обичайте се!

Пламен Топузов


Етикети , , , , , ,
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0