Пробуждане на Озареното Сърце еп. 2

През целия си съзнателен живот ние се опитваме да подредим своята реалност отвън: градим кариера, дом и семейство, социални контакти и т.н.. В следствие на драстично понижение на нивото ни на съзнание по времето на Атлантида ( падането, за което се говори в Библията) , ние сме забравили всичко и най – вече това, че сме многоизмерни същества. Точно за това Друнвало Мелхизедек кръщава своето училище – „Школа по Припомняне“ , защото ние носим в сърцата си знанието на цялото Сътворение, но за да си спомним това знание, е нужно да се насочим навътре вместо навън.

От тук започва магията на семинара „Пробуждане на Озареното Сърце“. Веднъж активирите ли Мер Ка Ба (светлинното тяло), вие ще започнете да си спомняте кои сте всъщност, как всичко е създадено във Вселената и как да творите осъзнато своята реалност чрез вибрацията на любовта. Започвате да се опознавате както никога до сега, да разбирате себе си и да правите желаните промени в ежедневието си и в характера с лекотата, с която орелът се носи по въздушното течение. Ниските вибрации вече не присъстват ярко в живота ви освен ако сами не сте избрали да научите някакъв урок, тогава слизате надолу, усвоявате го и съзнателно се издигате обратно в обичайните за вас високи вибрации със светлинна скорост ( Мер Ка Ба полето се върти със скорост 9/10 от скороста на светлината).

Хората около вас, семейство, близки, приятели и познати на подсъзнателно ниво усещат тази промяна и започват да се издигат с вас с темпове, които не сте считали за възможни. Започвате да си спомняте и да прилагате законите на Вселената. Да черпите от изобилието, което толкова дълго сте чакали и да материализирате всичко, от което имате нужда, става неизменна част от вашето ежедневие.

Друнвало казва: „След като активирате своята Мер Ка Ба, всичко което трябва да правите, е да дишате и сърцата ви ще ви водят по пътя към дома!“ Вие получавате ръководство как правилно да използвате тялото си – храмът, който носи Божествената есенция във вас.Коментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0