Днес е един прекрасен ден за медитация

Статия написана от на 21.08.2017

Днес е един прекрасен ден да бъдеш жив

Както и всеки друг ден, този е уникален, в случая дори малко повече. Защо ли ? Ами защото има рядко астрологично събитие. Не само, че през месец август 2017 има пет ретроградни планети, което само по себе си е чудо, но днес, на 21-ви август, се случва супер рядко пълно слънчево затъмнение на новолуние.

Небето е един съвършен часовников механизъм, който тиктака с перфектна прецизност. Отхвърли и най – нищожното съмнение, че тези събития не вещаят нещо специално. При слънчевото затъмнение настъпва пълен мрак, макар осезаем през деня, дори само на някои места на планетата, и то за много кратко време.

В миналото пълен мрак е настъпвал за три дни, когато земята е сменяла полюсите си и целият живот на повърхността е претърпявал огромни промени. В момента промените се случват най – вече вътре в нас, затова не е необходимо да има тридневен мрак във външния свят, но това със сигурност може да се случи вътре в нас.

Този момент е огромна възможност за промяна, новолунието ни дава шанс да започнем на чисто живота си. Преди всяко начало, трябва обаче да има край. Сега е момента да се освободим от ненужното старо. От всички тези емоции, които ни тежат и ни пречат да полетим. Отпусни прегръдката си от гнева, вината, болката, осъждането и тъгата, и се понеси на крилете на любовта. Освободи се от оковите на страха и със сигурност ще полетиш в небесата, на крилете на високите вибрации. Не обръщай внимание тези дни на никакви конспиративни теории, които те дърпат надолу и ти пречат да бъдеш своята най – добра версия чрез внушаване на страх.

Днес няколко организации планират масови медитации за мир и благоденствие на Земята. Чувствай се поканен и ти. Ще разбия стереотипното мислене и ще ти споделя, че да медитираш е изключително лесно. Идеята е да се почувстваш добре. Може да започнеш като си представиш колко прекрасна е природата и всичко, което нашата майка Земя е създала, спомни си колко е прекрасна и съвършена тя. Започни в този дух и следвай интуицията си, докато си спомняш за всички неща, които те карат да се чувстваш щастлив. Продължавай така колкото имаш нужда – от 15 минути до един час, че дори и повече.

Накрая, най – важната стъпка, е да си представиш, че се свързваш с всички хора на планетата, които се чувстват по този начин и заедно образуваме една мрежа. Така ще създадем една нова реалност, изпълнена с хармония и разбирателство. Или по – скоро ще се извисим до тази, която наричаме Рай и всъщност винаги е съществувала, и ни е чакала да ни посрещне тук и сега на Земята. Оставям на теб да решиш…


Етикети , , ,
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0