Добре дошли в ерата на Отговорността

Статия написана от на 01.09.2016

Ерата на Отговорността – моментът за себепознаване и самоусъвършенстване

В края на 2016 все по – осезаема става разликата между старото и новото, между мисли и чувства. Това обърква все повече хората, редуват се месец на силни чувства с месец на объркани мисли. И докато разберете какво точно се случва с вас и как да овладеете този наплив на емоции, идва ред на страховете. Тази година е с кармично число 9, което бележи край на един дълъг цикъл, но едновременно с това е и началото на новото време. Това противоречие е една от причините енергиите във вас да бушуват по този начин. Това е едно уникално специално време, което ви дава възможност да видите кое не е в баланс с най – добрата ви версия в дълбочина и да направите фините настройки, така че да се доближите към Единното съзнание.

Причината за всички ваши объркани чувства и мисли е, че голяма част от хората са отказвали дълго време да обърнат вниманието си навътре и да се справят с емоционалните и менталните травми, поради правото си на свободен избор – правото да кажат „Не“ и да отлагат вечно във времето изчистването на своята карма. От 2015 година обаче с навлизането на колективното съзнание в 4-то измерение, ако все още желаете да продължите своя път на душата на нашата планета, вие имате отговорността да се центрирате в това измерение. Това означава все по – малко и по-малко възможност за отлагане. Крайният срок за излизане от Самсара – колелото на преражданията, наближава, и поради тази причина, все повече намалява възможността за бягане от отговорност.

Нека не забравяме в крайна сметка, че всеки от вас е дошъл тук чрез свободната си воля. Ако нещо не ви харесва, то отново вие имате право на избор да го промените. Това е и основната причина учителите да спуснат информацията за „ Алхимия на Съзнанието“ точно в този момент, тъй като това е най – бързият и лесен начин да се научите да балансирате и управлявате своите мисли и чувства. Тук обаче идва моментът, в който хората най – често страдат. Причината е, че българите като общество, много обичаме да гледаме и да сравняваме живота си с този на другите. И въпреки това очакваме да се „оправим“ – а това няма как да се случи докато не отправим поглед в себе си и не започнем нашето себеопознаване, духовно израстване и самоусъвършенстване. Както на индивидуално ниво, така и като народ, ние имаме да изпълним важна мисия.

Ще ви напомня още веднъж думите на Учителя: „ България е черният дроб на планетата“, това беше и основна тема на последната ми статия. Всяка душа се спуска от Коронната чакра надолу. Това означава, че енергията се спуска надолу, което автоматично означава, че вие на едно или друго ниво, сте избрали своя живот. Всичко, което имате или нямате в този момент, е избор на вашата душа. Целта ни като човешки същества е да достигнем до Основната чакра – „ада в библията“ и да се върнем обратно до сферите на безусловната любов. Това е най – престижният път, който една душа може да поеме в сътворението. Сега, ние българите, като клетки на този черен дроб, сме тясно свързани с основната чакра и докато не се научим да освобождаваме отрицателната енергия, натрупана с еоните в нас, няма измъкване. Това е причината да не се „оправяме“ – не са ни виновни политиците или съседите. Единственото, което има значение в момента, е да се обърнете към себе си и да започнете да поемате отговорност ежедневно за своите мисли, чувства и действия.

Да започнете медитация, себеопознаване, духовни практики и израстване. Да инвестирате в себе си в този момент е най – голямото богатство. Земята ви го показва с тази несигурност в икономически и социален план. Тя ви моли да се обърнете навътре и да инвестирате в себе си. Неслучайно вегитарианството, веганството и йогата се налагат като мода сред начина на живот, както и духовните практики и медитации. Не мислите ли, че това е част от някакъв план? Но дори и с увеличаващите се тенденции, всичко, което е полезно за вас да се превърне в мода, майката Земя, която ви обича безусловно, ви оставя право на избор.

Сами трябва да решите кога да изберете най – доброто за себе си- само една майка от много висше ниво на съзнание, каквато е Земята, оставя толкова голяма свобода на децата си. От слънцето в момента навлиза безусловна любов под формата на алфа частици и именно тази любов е причина за хаоса на Земята. Преди изгрев нощта е най – тъмна, точно това се случва в момента. Любовта изкарва на показ всичко, което трябва да бъде изчистено и това е съвсем натурален процес. Вие имате право на избор с всеки изгрев, всяка сутрин да изберете между реда и хаоса, между страха и любовта. Времето на отлагането изтече, време е за израстване и себеопознаване, добре дошли в ерата на Отговорността!

Пламен Топузов


Етикети , , ,
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0