Послание от Възнесените Учители

Статия написана от на 17.10.2016

Послание от Възнесените Учители до всички Българи

Всичко, което виждате отвън, е проектирано от това, което се случва вътре във вас. Всеки човек на тази планета е допринесъл за създаването на реалността такава, каквато е. В повечето случаи това е станало неосъзнато и вследствие на манипулиране от външни фактори, но сигурно е, че ежедневно всички ние творим своята реалност – осъзнато или неосъзнато. Нашата индивидуална реалност, обаче е свързана с тази на другите, по този начин се образува колетивна, сътворена от множество индивидуални творения.

Политици, държава, общество и религия са огледалото на общата ни колективна реалност. Можем да обвиняваме конкретни личности, корпорации, партии или религии колкото си искаме, но действителността показва, че това не е подобрило живота на никого. Не 26 години, можем да чакаме 260 някой да дойде и да ни „оправи“ и пак няма да стане. Защото промяната трябва да дойде отвътре, а не отвън. Не от управляващите, а от всеки един от нас. Точно така, всеки един от “ обикновените“ хора държи ключа към промяната. В ДНК на всеки българин се съдържа по една цифра от дългия код, който ще отключи вратите към Златния век. Дългоочакваната промяна ще настъпи, когато всеки поеме отговорност за своите мисли, чувства и действия. Много хора вече се пробудиха и ежедневно се пробуждат все повече и повече. Светлината е информация, а информацията е проникнала вече във всички съсловия на обществото. Но информацията сама по себе си няма да промени нищо, или поне не толкова скоро, колкото би ни се искало. Трябват действия, акт на събиране и обединяване. За да се обединим отвън, първо трябва да сме единни отвътре.

Възнесените учители ме помолиха да напиша това послание и медитацията към него, и заедно да я разпространим между българите по цялата Земя. Защото това е нашата мисия, нашата съдба, да съберем и обединим себе си и всички останали. Само тогава ще се сбъднат пророчествата, че България ще бъде духовен водач на планетата. Помнете, че медитацията, която учителите изпращат няма нищо общо с религия и всичко общо с любовта. Кръстът, за който се говори в медитацията не е християнски. Преди Христа, същият този кръст е бил използван от Орфей, а преди него от Хор, не за изкупуване на грехове, а за събиране и обединяване. Ако има хора, за които това не е достатъчен довод, ще завърша със следното – Исус не е създал християнство, Буда не е създал будизма, Кришна не е създал хиндуизма и Мохамед не е създал исляма. Те са били учители и тяхната религия е била Любовта. Хилядолетия наред сме пробвали с войни, бунтове и размирици. Крайният резултат е потресаващ, планетата умира, глад, мизерия, болести и хаос царят навсякъде. Имаме един последен шанс за промяна. Да проявим правото си на сътворци на тази прекрасна планета. Всичко, което виждате отвън се е проявило вследствие на мислите и чувствата на разделение и бездействието ни. Какво щяхте да направите, ако знаехте, че бъдещето на децата ни и на Земята зависи единствено и само от вас? Започнете да действате сега!

Правете тази медитацията всеки ден в следващите 21 дни без да пропускате ден, ако това се случи започнете отначало. Така ще програмирате съзнанието си да заработи на чистота – събиране и обединяване. Разпространете тази медитацията между близките си, приятели и познати. Правете я с колеги на обедната почивка в парка. Време е да спрем да си играем на криеница, всички чувстват вътрешна потребност да медитират, да обичат и да бъдат обичани, да споделят преживявания от невидимите светове. Повечето хора са просто дълбоко объркани или наранени в детството си от неосъзнатите действия на родителите или обществото. Повярвайте ми няма от какво да се страхувате, новото време е вече тук. Всички хора навсякъде вече се вълнуват от същите неща като вас, просто не знаят как да го покажат. Поведете ги с личен пример, това е силата на новото време. Силата, която всеки от нас притежава и която ще доведе до дългоочакваната промяна към мир и хармония на Земята.

Медитация – Събиране и Обединяване

Настанете се удобно, затворете очи и с намерение успокойте своето дишане. След това поемете дълбоко дъх през носа, през двете ноздри едновременно и издишайки два пъти по- бавно с леко отворена уста, вижте в съзнанието си цифрите, три, две и накрая огромна светла и ясна единица. Сега с намерение изпратете лъч от светлина от сърцето си към центъра на Земята. Представете си, че лъча напуска тялото ви и стига до центъра на майката Земя, след това вижте или почувствайте как от центъра на Земята лъч светлина се връща към вашето сърце. Оставете този поток от светлина да тече свободно между вас и насочете вниманието си към слънцето. По същия начин изпратете лъч от светлина или чувство на любов към центъра на слънцето. Вижте как лъча веднага достига до него и в същия този миг божественият баща ви отвръща с любовта си и изпраща лъч светлина към вас. Почувствайте тази любовна връзка между вас, Земята и Слънцето. Усетете как сърцето ви се изпълва с любов и любовта започва да прелива от него и да изпълва цялото ви тяло.

Сега, когато сте съеденили Небето и Земята в себе си, сърцето прелива от любов и светлина, това чувство е изпълнило цялото ви тяло, започнете да споделяте тази любов и така ще обедените хората около вас. Вижте или почувствайте как от сърцето ви светлината протича през лявата ръка и достига до хората във вашето минало ( осъзнайте, че миналото е всичко, което се е случило с вас преди тази медитация). Любовта и светлината, които идват от Слънцето и Земята и изпълват сърцето ви започват да текат като реки към вашето семейство, близки и роднини, към приятели, колеги и познати. Вижте или почувствайте как светлината и любовта, която изтича от сърцето ви започва да изпълва и тях. Усетете как се свързвате с тези хора, по един по- съвършен, непознат до сега начин. Когато почувствате, че сте се свързали с всички хора от вашето минало, започнете да изпращате любов и светлина към всички хора във вашето бъдеще през дясната ръка. Много често това са едни и същи хора, но можете и да включите нови, с които не сте могли да се свържете по един или друг начин в миналото. Вижте или почувствайте как реки от любов и светлина, които се вливат във вас отгоре и отдолу, протичат през дясната ви ръка към всички хора от вашето бъдеще ( времето след медитацията ). Когато осъзнаете, че сте съеденили Небето и Земята в себе си и сте обеденили с Любов и Светлина всички хора от своето минало и бъдеще, почувствайте огромна силна и ясна безусловна любов към самите себе си. Точно сега в този миг изпълнете цялото си съзнание с любов към себе си, защото без вашите усилия нямаше как да бъдат обединени четирите посоки. Вие сте детето на Бог, вие сте петият елемент!

В Единство и Хармония на Вечната Любов и Светлина

Пламен Топузов


Етикети ,
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0