ОНЛАЙН Семинар Трансформирай живота си за 7 дни

трансформирай живота си за 7 дни

В този семинар

Ще разгледаме подробно:

как да се освободим от стреса и напрежението в ежедневието;

как да се освободим от осъждането и вината веднъж и завинаги;

как да изградим навика на благодарността и да съберем плодовете на изобилието му;

как да реализираме мечтите си тук и сега, а не само да остават като проекти в главата ни;

как да трансформирате ниските вибрации във високи чрез визуализация;

как чрез метаморфоза да преминете през процеса на пробуждане и осъзнаване;

как да увеличите емоционалната си интелигентност и да разширите комфортната си зона.

лагер

В този семинар ще се научите как буквално да Трансформирате Живота си за 7 Дни. Следователно това ще ви научи как:

да се реализирате професионално, в собствен бизнес или кариера;

да изградите стабилна връзката със себе си, за да бъдете опора след това и за другите;

да балансирате ежедневието си и следователно живота си;

да изолирате всичко, което ви саботира и да обръщате повече внимание на щастието;

да бъдете дипломатични и приети в обществото;

да имате стабилни връзки с партньора и семейството си или да създадете такова;

да бъдете балансиран човек и околните да ви приемат като модел за подражание.

Семинар Трансформирай живота си за 7 дни Пламен Топузов

Кой е Пламен Топузов

Името ми е Пламен Топузов и съм консултант по самоусъвършенстване, ментор, автор на книгата Алхимия на Съзнанието и мотивационен гуру. Моето духовно обучение започна от небезизвестния Друнвало Мелхизедек, учител по кабала Катрин Шейнбург, както и от шамани и старейшини от различни точки на света. Обучавал съм се и съм изследвал съзнанието в цяла Европа, Бали, Шри Ланка, Тайланд, Куала Лампур, Камбоджа, Хонконг, живял съм с племената коги и ауако в Колумбия, участвал съм в духовни практики с някои от старейшините на великите Маи в Юкатан – Мексико.

За последните 8 години моите семинари и лагери в България са посетени от хиляди българи. Водил съм ритрийти  в Бали,  Мексико и Тайланд. Книгата Алхимия на Съзнанието, излезе от печат през март 2021г и първият тираж е почти изчерпан. Създал съм двайсет авторски медитации, които са продадени в стотици копия и вярвам, че денят на много българи започва именно с тях.

Ежедневно правя лични консултации с много хора, променяйки травмиращите им модели, които ги водят до: депресия, паник атаки и неспособност да се справят с ежедневните си задължения. Помагам на тези хора да пренастроят своята гледна точка в подсъзнанието, така че да започнат отново да се радват на красотата на живота. Написал съм множество статии, които могат да трансформират съзнанието на човек, ако си позволи да вникне достатъчно дълбоко в тях.

Вярвам, че този семинар може да ти помогне, за да получиш необходимото вдъхновение и ти да бъдеш следващият, който ще успее да трансформира живота си…

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Ежедневно създаваме причини и след това виждаме следствията навсякъде около себе си. Това, което ни пречи да израстваме са нашите най-дълбоки страхове и всичко останало, което е следствие на тях и ни потиска. Най-дълбоката трансформация се случва, когато осъзнаем, че всичко онова, което ни пречи, всъщност ни е водило към точно този момент, в който се намираме в момента.

В този семинар ще говорим как човек може осъзнато да започне да задава на живота различни параметри и да променя ежедневието си, така че за 7 дни да трансформира гледната си точка и оттам целия си живот. Ще имаме не само теория, но и  няколко медитативни практики и упражнения, с които ще програмираме нашия мозък да започне да работи на нови честоти, за да може да видите бързи и реални резултати в ежедневието си.

лагер

Отзиви от семинара


Какво казват хоратаЦената на мечтите

Цената на мечтите

Всички ние обичаме да мечтаем. Реалността е изградена от реализираните мечти на хората, които са мечтали в миналото. Всеки един предмет в материалния свят е бил в някакъв момент само визуализация в главата на даден човек.


Всички ние обичаме да мечтаем. Реалността е изградена от реализираните мечти на хората, които са мечтали в миналото. Всеки един предмет в материалния свят е бил в някакъв момент само визуализация в главата на даден човек. Мечтите са прекрасен инструмент за творене на реалността, когато обаче знаем как да го използваме осъзнато. За да се превърне една мечта в реалност, има път, който трябва да бъде извървян.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
лагер

Всички осъзнаваме рано или късно, че промените са неизменна част от живота. Свикнали сме да вярваме, че се случват неочаквано и зависят от някаква външна сила, без да се замисляме много кой е вътрешният фактор, който ги активира. Това, което ни вкарва в кръговрата на проблемите е, че ние чакаме промяната да започне отвън. И отлагаме до последно, чакайки да се случи някакво чудо. Промяната обаче винаги започва отвътре, за да даде външен резултат.

Това осъзнаване е най – голямото чудо, което всеки от нас може да направи за себе си. Може да възприемаш живота като осеян с опасности, които трябва да се избягват или като обширно игрище, предлагащо на всеки ъгъл обогатяващ опит, който трябва да се изживее.

Настоящето е определено от решения, взети в миналото. Бъдещето се определя от действията в момента.

А ти готов ли си да вземеш най-важното решение в живота си, а именно да го трансформираш в това, за което винаги си мечтал?

   трансформирай живота си

   Последвайте ни в социалните медии


   Потърсете ни при желание да присъствате или организирате събитие във вашия град или за да получите повече информация по темите.   Количка

   Виж количката


   Търси
   Количка0
   Няма продукти в количката!
   Продължи пазаруването
   0