Семинар Трансформирай живота си за 7 дни

Статия написана от на 30.03.2021

Всеки един от нас 

твори собствената си реалност, а заедно творим колективната. Във всеки един момент ние се намираме по средата на своето собствено творение и всичко, което виждаме във външния свят е просто отражение на това, което се случва вътре в нас.

Ежедневно създаваме причини 

и след това виждаме следствията навсякъде около себе си. Това, което ни пречи да израстваме са нашите най-дълбоки страхове и всичко останало, което е следствие на тях и ни потиска.

Най-дълбоката трансформация се случва, когато осъзнаем, че всичко онова, което ни пречи, всъщност ни е водило към точно този момент, в който се намираме в момента. Време е да се осъзнаем, да приемем най- големите си травми и да ги трансформираме в свои партньори.

 

Целият живот 

навсякъде и всичко, което някога сте пожелали е въпрос на ваш личен избор. Време е да преминем от другата страна на страховете си, там където се намират мечтите ни.

Настоящето е определено от решения, взети в миналото. Бъдещето се определя от действията в момента.

В този семинар ще се научите как да трансформирате живота си и:

  • да си помогнете професионално;
  • да изградите връзката със себе си;
  • да балансирате себе си и живота си;
  • да бъдете ежедневно щастливи;
  • да бъдете успешни в обществото;
  • да имате стабилни връзки с близките си;
  • да бъдете модел за подражание.

Вярвам, че всеки един човек определя своята собствена реалност и всичко, което вижда извън себе си е проекция на тази реалност. Тази проекция обикновено се осъществява напълно неосъзнато. В този семинар ще говорим как човек може осъзнато да започне да задава на живота различни параметри и да променя ежедневието си, така че за 7 дни да трансформира гледната си точка и оттам целия си живот.


Етикети , , ,Коментари

КоментирайКоличка

Виж количката


Търси
Количка
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0

Creative Digital Studio - EME.bg