Антония Андонова – Трансформирай живота си на 7 дниТрансформирай живота си на 7 дни

Здравейте,

Казвам се Антония Андонова и съм на 24 г.

Познавам Пламен Топузов от вече повече от година и съм била на повечето семинари на Амилиус-България. До ден днешен най-запомнящия се, обаче, остава семинара Трансформирай живота си за 7 дни.

В началото

и аз, може би като вас, бях леко скептична виждайки гръмкото заглавие – трансформирай живота си за 7 дни … да бе, че аз с години не разбирам себе си, сега за 7 дни ще се оправя, хаха. А още повече, когато Пламен ни разказа колко всъщност лесни са стъпките за тези 7 дни приех предизвикателството дори малко несериозно.

И така с намерение всеки ден в продължение на 7 дни следвах няколко „малки“ стъпки и, ти да видиш, всичко изведнъж започна да се променя. Повярвайте ми, някой да ме беше питал, какво може да се трансформира в живота ми, нямаше да успея да си въобразя това.

Като начало „малките стъпки“ се оказаха толкова осезаеми за живота ми. Например, осъзнах, че когато осъждам хората и себе си – и за най-малките неща като защо колата не ми спря на пешеходна пътека, всъщност аз натоварвам себе си и хабя енергия, която може да инвестирам във важни и положителни за мен неща. Само по себе си трансформиращо бе прозрението, което се появи пред мен още на вторият ден. А именно колко много всъщност се фокусирам в това да осъждам хората за ежендневието, да виня себе си за чужди постъпки и съответно да се потискам. Всичката тази енергия и фокус, за да живея като личност, изтъкана от потискане и нагаждане към хора и ситуации. Когато преместих фокуса си от осъждането и вината, всичко това светна в очите ми като огромен прожектор посред нощ.

И приятели това беше само на втория ден …

Малко по малко стъпките в следващите дни ми позволиха да отпусна своята автентична версия, да я видя, да я усетя и да я обикна. Но още повече, успях да видя, и още повече усетя, всичко около мен. Красотата в дисхармонията на забързаното ежедневие, контраста на града с покоя на природата, изящното изкуство на отношенията между хората – комуникация не само вербална, а нещо повече. Всичко това, което е пред нас всеки ден, така както е – изящната мрежа, създадена перфектно, точно така, както трябва да бъде.

Кога за последно ви е случвало да спрете мислите си, да се огледате и да се възхитите на точно този момент, в който живеете – това ме научи семинара Трансформирай живота си за 7 дни. И не само да го видя, а да го усетя с цялото си сърце.

Ще ви споделя едно интересно сравнение. Както следва програмата в един от дните се иска от нас да „засадим мечтите си“. Аз естествено, още по време на семинара си мислех какво ще си помечтая този ден. И знаете ли колко интересно, на този ден, перспективата ми беше толкова изменена, че и мечтите ми бяха тотално различни. Ако преди исках мечтана работа или половинка, то сега си мечтаех просто да продължавам да развивам своята автентична версия и да привлека това, което е за мен в най-подходящия момент за това.

А какво последва след това. Някои от мечтите ми се изпълниха на момента без да се усетя. Например, за секунда си помислих, че ми трябва миксер, няколко минути по-късно майка ми се обади, че има да ми даде някакъв миксер, хаха. Но още повече семинарът протече февруари 2021 г., е 2021 г. за мен е една от най-трансформиращите години. Жената, която съм в момента е толкова по-различна – начинът ми на мислине, на говорене, на визия, хората около мен се промениха, а тези, които останаха вече се отнасят с мен различно. И всичко това беше за моето най-добро.

Наистина, когато Пламен говори за „трансформация“, повярвайте – аз като изявен скиптик ви заявявам, вярно е. Всичко зависи от вас и това да отворите сърцето си за трансформацията!Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0