Пробуждане на Озарената Земя

Статия написана от на 14.11.2016

Пробуждане на Озарената Земя чрез себеопознаване и духовно израстване

Пробуждането на нашата Божествена майка Тера започна с пълна сила. Едва наскоро осъзнах какво се случва с нашата планета и съответно с нас, тъй като всеки един човек е дете на майката Земя, малка клетка от един голям организъм. Земята преминава през фазите, през които се минава на семинара „Пробуждане на Озареното Сърце”. Преди да задълбоча, знайте, че това не е статия за популяризиране на семинара, защото не мисля че има нужда от такава.

Както преди няколко години каза една приятелка, за този семинар само трябва да се спомене и хората сами идват. Многократно съм споделял, че това, което се случва през 4 – те дни на „Пробуждане на Озареното сърце“, е уникален процес, за който всяка душа се подготвя в продължение на 400 -500 хиляди години. Душата сама е избрала перфектният момент, за да излезе от Самсара ( колелото на преражданията). Много хора споделят моето мнение, че това знание трябва да се изучава в училищата и хората да се подготвят още от деца за осъзнатото връщане там, от където сме дошли.

И този момент ще настъпи, но всяко нещо идва с времето си. Най – доброто за нас е да не бързаме, а да живеем тук и сега, защото който бърза, се връща да повтаря уроците си. „Пробуждане на Озареното Сърце“ започва с фазата на излизане от Отрицанието. Това е фазата, в която са останали повечето хора. През този първи ден се случват много неща, но акцента пада върху смяната на полюсите в нас, както и размяната на местата на мъжката и женската енергия с цел балансиране.

Точно това в момента се случва и със Земята – този дългоочакван от учени и мистици процес се случва тук и сега. Той настъпи първо отвътре в нас, хората. Земята прегрупира своите енергии и това се отразява на всеки един от нас. Обърнете внимание на всички промени, които настъпват в света само за изминалите две седмици, от Америка до България, картите на политическите сцени от сини, преминаха в червени. Политиците ще трябва да се научат да се съобразяват с тези промени, защото енергията на Земята не може да бъде манипулирана от шепа хора, колкото и да им се иска. Ако не желаят да променят себе си, а оттам и начина, по който водят своите народи, хората на ръководни позиции ще трябва да се оттеглят, но както знаем във Вселената всяко освободено от енергия място се запълва с друго.

Мъжката енергия (синьото) официално предаде властта на женската енергия (червеното). Това се случи с цел изравняване, защото скоро няма да има леви и десни, сини и червени, Земята се готви да навлезе в сърцето си. Колкото по – рано го разберат управляващите, толкова по – безболезнено ще бъде за тях. Тези, които успеят да погледнат зад егото си и започнат първи да взимат предвид тези промени ще стигнат далеч, другите както казах, ще трябва да освободят позициите си.

Наблюдавайки процеса на движението на енергиите и знаейки какво се случва на семинара в дълбочина, мога да ви кажа какво ще се случи на Земята през следващите няколко години. Важно е да се знае, че това не е гадаене, тази роля не е за мен. Когато се наблюдава голямата картина, не е добра идея да се забива в детайли, защото двата процеса се самоизключват. След дългоочакваната смяна на полюсите е възможно да има леко сътресение.

В следващите няколко месеца, до края на 2016 или до пролетта на 2017, Земята ще се адаптира към промените. Как ще реагират хората на тези промени зависи от всеки на индивидуално ниво. След това Земята ще навлезе във фаза лечение и подготовка за навлизане в сърцето, това което се случва на втория ден на семинара. Това е денят за освобождаване от емоционални и ментални травми. Тъй като този процес се случва вътре в нас по време на семинара, това означава, че за Земята процесът ще минава през хората, които са нейните клетки.

Отново всеки сам на индивидуално ниво ще изживява процеса, но като колектив ключово ще бъде поемането на отговорност. Всеки ще трябва през от пролетта на 2017 до приблизително пролетното равноденствие на 2018 да се научи да поема отговорност. Това е най – пречистващият, но и най – трудният процес. Тук обаче няма място за тревога, защото както по време на семинара, така и в нашата реалност, ще има същества от невидимата страна на Сътворението, които с пълни сили ще асистират за по – леко преминаване през великата пустота.

Следващата година ще бъде подобна на летаргия за хората, това започва да се чувства още от сега. Всеки ще бъде поставен пред ситуации, които го провокират да погледне в себе си в дълбочина и да поеме отговорност за своите мисли, чувства и действия. Това е време на прераждане, в което старото аз умира и се ражда ново такова. Процесът на енергийно лечение има два етапа. В първия етап всеки човек сам преминава през него, обгрижен от тези наоколо. Така протича процесът на индивидуалното прераждане.

През втората част участниците завършват енергийното лечение (освобождаване от емоционални и ментални травми всички заедно). Това означава, че от 2018 до началото на 2019 година ние ще минем през втория етап на лечение, времето, когато хората ще започнат да си спомнят, че всички ние сме едно голямо семейство. Това е момента за осъзнаване на цялото. По време на семинара, това е един от най – специалните моменти, в които хората разбират, че са част от цялото, прегръщат се и се радват след всяко прераждане.

През пролетта на 2019г необходимата част от човечеството, критичната маса, ще е осъзнала, че всички ние сме деца на майката Земя, че всички ние сме братя и сестри и ще започне период на подготовка за навлизане в сърцето. Хората ще започнат да проявяват все повече психически способности, да живеят в мир и хармония със себе си и околните, а ниските вибрации ще бъдат сведени до минимум и ще започне подготовката за навлизане в златния век на Земята.

През 2020г Земята ще навлезе в сърцето си и тогава започва истинската забава. Трябва да отбележа, че навлизането в сърцето също има два етапа. След него следва отваряне на третото око, когато ние ще можем да видим ясно бъдещето, а след това и активиране на Светлинното тяло – Мер Ка Ба. Най – накрая настъпва кулминационният момент, когато ще си спомним как осъзнато да творим реалността чрез вибрация на безусловна любов.

Това ще се случи до 2030 година, а до тогава ни чакат много интересни моменти заедно, защото именно от нас зависи да превърнем познатата ти реалност в един прекрасен нов свят чрез духовно осъзнаване и израстване.


Етикети , , ,
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0