13 те чакри – енергийните центрове на сътворението

„13-те чакри“ е семинар, който ще ви даде нова гледна точка на възможно най – старото знание за енергийните центрове, които съществуват във всеки един от нас. Тези енергийни центрове се намират вътре в тялото ни и в зависимост от тяхното състояние, ние възприемаме светът по различен начин. В перфектния случай всички тези 13 чакри са отворени, енергията между тях тече безпрепятствено и човек ясно осъзнава и изживява себе си като Творец на собствената си реалност.

В действителност обаче много често някои от тези центрове са замърсени поради емоционална или ментална блокирала енергия в съзнанието ни, поради силно чувство на страх, вина, недоверие или притеснение. Тогава настъпва дисбаланс в мислите и емоциите, а от там и в думите и действията. Човек започва да изпитва огромен вътрешен хаос и губи способността си да бъде автентичен. Тоест да изживява себе си като Творец във всеки един момент.

Първата стъпка към осъзнат живот е знанието, затова и е изключително важно да научите кои са и как работят вашите основни енергийни центрове. Не е възможно да извлечете най – доброто от тях, ако нямате ясното знание и осъзнаване за тяхното местонахождение и функции. 13 – чакрената система е най – древната египетска система, позната на света до този момент. Знанието, което ще получите е от възможно най – чистия извор, а техниките на семинара са пригодени така, че максимално бързо и лесно да ви доведат до видими резултати в ежедневния живот. Всяка голяма промяна започва само с една стъпка в правилната посока.

С благодарности на Христина Котларска и на ЕТВ.Коментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0