Как да направим Егото свой съюзник

Важно е да се разбере пълния смисъл да думата „его“

Егото има две проявления – материално и духовно. Материалното его, това сме ние тук и сега – материалният свят, всичко наоколо, което виждаме. Духовното его е душата, голямата картина, за която сега започваме да се пробуждаме. Материално его е малката същност, тук долу на Земята, а голямото его е божествената част, която се намира вътре във всеки един от нас. Тя е много по близо до Единното съзнание от нас, но все пак е отделна от него.

Трябва да се научим да чуваме това, което иска да ни каже голямата картина или духовното его, за да се научим да следваме Божествения план и това ще сбъдне всичките ни желания. Духовното его е божествената гледна точка и за да сбъднем мечтите си е много важно ние да се научим да го чуваме, а не просто да слушаме. Ние сме тук и сега в този материален свят и трябва да намерим баланс между двете същности.

Първо да се научим да оценяваме материалното его, да оценяваме малкото дете вътре в нас. След това, обаче е много важно да си спомним и нашата божествената връзка с духовното его, с нашата по-висша същност. Материята и духовното трябва да живеят заедно и да вървят, ръка за ръка. Ще ви помогнем да си спомните как да творите в този свят, тук и сега, всяко едно нещо, което пожелаете и в същото време да бъдете свързани с всичко около вас, за да живеете в свят изпълнен с изобилие.Коментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0