Как да променим токсичните си навици

Помогнал съм на много хора да откажат алкохол, цигари, дори злоупотребата с кафе, захар, сол, месо и дори наркотици. Това са вредни навици, които със сигурност пречат на хората да проявят своята най-добра версия. Хората, обаче не осъзнават, че под тези навици се крият истинските такива и те се наричат – токсични навици.

Вредните навици са само върха на айсберга, а дълбочината, която ние не виждаме, се нарича токсични навици и те са всъщност истинския проблем. Вие може да откажете един вреден навик, но това само означава да отрежете върха на айсберга, но дълбоката част отдолу остава. Това се случва и с нашия живот. Затова за много хора кръговрата на проблемите продължава, въпреки че са отказали вреден навик. Токсичните навици са тези, които ни пречат, вредните навици са само тяхно следствие.

Изключително важно е човек да разбере кои са тези токсични навици и да започне един по един да ги отстранява, малко по малко, ежедневно да започне да се справя с тези вредни навици, защото те пречат на голямата картина и те пречат на това, което всеки един от нас желае в дългосрочен план. Инструментите, които ще получите по време на семинара ще ви помогнат да приложите всичко това в своя живот.Коментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0