Алхимия на Съзнанието – СофияБлагодаря ти за прекрасните два дни от семинара „Алхимия на съзнанието„. Трудно ми е да опиша с думи емоциите и усещанията от този семинар, но на кратко това е може би най-вълнуващото и най-откровеното досега пътешествие за мен. То е като да отвориш едновременно толкова много врати на съзнанието и на реалността, за които дори и не съм подозирала, че съществуват. Докоснах се до древно знание и същевременно се потопих в най-съкровените кътчета на душата ми. В себе си открих отговори на много незададени въпроси и изникнаха нови въпроси. Това е началото на нов път за мен. Вълшебно начало. Искам да запазя по-дълго това усещане за пълна хармония и баланс и ще се постарая да приложа наученото, за да продължа напред по-осъзната и по-съвършена. Още се чувствам нереално лека и чувам звънливия смях на слънчевите деца. БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ и с нетърпение очаквам следващата ни среща! БЛАГОДАРЯ и на всички прекрасни дами за компанията! Невероятни сте и за мен е чест да ви познавам!

 Ани Орозова

Чаках този семинар месеци! И практиките и разговорите там осветиха и оживиха в мен големи дарове!Толкова съм изпълнена,цялостна и вдъхновена! А тепърва ще опитваме възможностите на съзнанието!

Борислава Белева

Трудно ми е да събера в думи семинара „Алхимия на съзнанието“, за мен това беше не една, а няколко крачки наведнъж в моето духовно пътуване. Тук оставих всички вериги и багаж от миналото си и си тръгнах като най-автентичното проявление на себе си.Това, което получих е безценно. Благодаря.

   Ивана Христова

„Изключително перживяване- много лично и много позитивно. През цялото време на семинара в съзнанието ми изплуваха отговори на зададени и незададени въпроси толкова лесно и естествено като балончета въздух
във вода търсещи към повърхността пътя на сливането с Цялото. Почувствах хармония, намерих покой, озари ме светлината на щастието. С огромна благодарност към Пламен и хората от групата. Ива“

Благодаря за всички преживявания, които ми подари! Пожелавам ти да си
обкръжен от все повече осъзнаващи хора, запалени от твоята искра!

Ива КръстеваКоличка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0