Ася Иванова – Пробуждане на Озареното Сърце и Алхимия на СъзнаниетоНе бих могла да опиша колко животоспасяващи са семинарите на Пламен за мен и близките ми, нито да разкажа всички позитиви от тях във всяка една сфера от живота ми, но мога да изредя някои от личните ми трансформации:

  1. Тръгвайки от безкрайно далеч в това отношение, започнах да обичам и приемам себе си, да бъда уверена и смела.
  2. Започнах да живея в спокойствие, хармония, приемане и осъзнаване, че всичко, което се случва, дори да е нещо болезнено – винаги се случва с причина и накрая е било за много по-добро. Дали за по-добро бъдеще, или за да се усвои важен житейски урок – Вселената винаги ни поднася точно това, от което имаме нужда в този момент и вярата в това, “отпускането” на контрола, доведоха до най-прекрасните хора и неща в живота ми.
  3. Заживях в пълна благодарност за абсолютно всяко нещо в ежедневието си – било то дребно или дори болезнено.
  4. Започнах да виждам хората отвъд егото и страховете и преградите им и да гледам на тях през очите на безусловната любов, осъзнавайки, че те са чисти души, дошли да научат техните житейски уроци (дори да е наранявайки другите и бидейти това, което категоризираме като “лоши хора”, защото това просто е техния път към израстване).
  5. Съответно се отървах от чувства на обида, гняв, разочарования, преглътнах гордостта да простя на наранилите ме, пращам безусловна любов във всеки случай, в който ми иде да се разкрещя на някой и просто го приемам. (Разбира се, това отнема време и иска ежедневна практика, както и всичко друго описано)
  6. От това да привличам хора, които само ме използват и предават, до това да съм човек, който има енергията и вибрацията да привлича качествени и добри хора в живота и в бизнеса си.
  7. !!! Приемайки и подобрявайки себе си, започнах да привличам любов, доброта, финанси… всъщност всичко, от което съм имала нужда.

Всичко това звучи като описаното чувство да си в Рая – но без практики и постоянна работа върху себе не може да се поддържа и пътя лесно се губи. Затова съм благодарна на Пламен, че ми дава възможност да си “сверявам часовника” и да продължавам да се развивам. БЛАГОДАРЯ!

Ася ИвановаКоличка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0