Людмила Тодорова – Озарено СърцеМоят отзив и впечатленията ми за семинара “Озареното сърце” на най – Великият за мен учител Пламен Топузов е един от най – вълнуващите, най – истинският и  най – полезен семинар, на който съм присъствала. В случая искам да добавя, че не съм посещавала семинари с подобна духовна тематика на друг учител освен Пламен Топузов и след посещенията ми на негови лагери и семинари смятам за себе си, че нямам и нужда да ходя на други места с други учители.
По горе написах като определение за този семинар най – истински, защото всъщност точно на този семинар чрез медитация той ни показва как можем да подредим и възстановим всяка разбъркана или повредена сфера от нашият живот. Истински и защото практиките и целта, които има за цел семинара ни водят до наистина истински резултати.
Имала съм много моменти, в които съм се чудила на хора, които са ми казвали в дадена ситуация “поискай го със сърцето си” абсолютно не разбираемо за мен понятие, е вече благодарение на Пламен Топузов, разбрах, осъзнах и вече знам как се прави това. Благодаря 🙏
Семинара “Озареното Сърце” освен, че ни дава възможност да разберем, осъзнаем и приложим техника, която да бъде изцяло в наша полза, е и семинар, който чрез силната, енергия от Присъствието на Пламен Топузов ни и лекува.
Лекува травмите ни, лекува душите ни, умовете ни и сърцата ни.
Има момент от този семинар, който се случи на 3-трият ден (мисля) когато всички присъстващи хора в залата лежахме на земята със маски на очите, аз за първи път внезапно се почуствах безпомощна.
Толкова беше силно чувството, че дори не знам дали ще успея да го пресъздам с думи. Почуствах се безпомощна обвзе ме паника. Внезапно се почуствах истински уплашена (дори в момента малко се разстройвам пишейки това). Поради маската не виждах нищо и това караше паниката ми да бъде още по силена. Буквално ми ставаше лошо и почуствах огромен страх, че Пламен Топузов ще ни убие. Съжалявам ДА! Наистина си го помислих. Не издържах, изправих се махнах маската и сърцето ми се разтуптя зверски, ръцете ми се разтрепериха ужасно силно.
Буквално за няколко минути такъв страх изпитах просто нямам думи по силни от тези, за да го обясня . Успокоих се и се върнах на медитацията, всичко се подреди и когато се прибрах в къщи аз осъзнах нещо много силно за мен.
Моята майка почина преди години, причината за нейната смърт беше убийство, което се е случило късно вечерта!
Всеки може да си представи една такава болка каква психична и душевна травма нанася на човек!
………………….…………
Благодаря ти Пламен Топузов за абсолютно всичко през което преминах благодарение на теб.
За мен ти си наистина Велик Човек (както се казва Човек с главно Ч)
Семинара освен , че изкорени последната моя голяма травма ми и даде яснота, защо и как да медитирам. Преди това винаги съм се чудила, защо трябва да медитирам като реално нищо не правя с това. Не съм могла да осъзная същността на нещата, е с отворени очи и сърце съм вече, за което още веднъж и не за последно ще кажа БЛАГОДАРЯ🙏
Всичко това за мен, което преживях и осъзнах там е много силно. Воденето по разбираем начин за нас от страна на Пламен Топузов ми позволи и да навляза наистина в сърцето си. Лично аз успях да вляза в моя мъничък космически кът наречен акашови записи. Там беше интересно. Мястото беше малко пространство с библиотеки, които бяха бели и красиви, пода беше като небе. Интересното, което се случи там беше, че водейки ни Пламен Топузов аз ясно виждах всичко видях една малка черна книга, когато посегнах да я взема Пламен ни върна и аз не успях да видя какво има в нея. Пламен Топузов по късно сподели, че книгата – това са моите травми. Влизайки отново на това място аз виждам отново всичко както предния път, но тогава тази книга беше единствената, която я нямаше. 🙏🙏🙏
Всичко е много вълнуващо, някак съвсем реално и истинско. Имам момент от семинара, в който ние влизайки в миниатюрното пространство на сърцето си можем да извикаме душата на някого. Съответно аз поисках това да бъде душата на моята майка. Спомням си как тя се появи пред мен, а  във физическо ниво тялото ми реагира почти до избухване на сълзи, а реално там я гледах и не усещах нищо. Тя без да я питам ми каза: Аз нямам право да ти казвам. Защо ми го каза това не знам. После ми показа две дечица едно зад друго едното беше по високо и стоеше от зад, но в мъгла не виждах образ. (Аз имсм загуба на едно дете по собствено желание) другото беше пред него и държеше плюшена играчка в ръцете си криеше лицето си с нея видимо, че се срамуваше като едно истинско дете. Видях очите му дори цвета на косата му лицето му … тя го взе за ръка и каза пазят и го и тръгнаха.. виждах как вървят с гръб отивайки някъде. Искам да споделя нещо, не съм прилагала въображение в това, защото аз буквално не очаквах да го видя и чуя. Всичко беше толкова ясно, толкова реално. Най – малко под съзнателно бих искала да имам някой ден момиче , но там картината беше друга.
Този семинар за мен наистина е велико преживяване, което изцяло се дължи на водача му Пламен Топузов. Наистина е толкова вълнуващ и мощен семинар, на който има хора, които го посещават многократно, което мен силно ме впечатли въпреки, че не можех да осъзная защо, е вече знам защо и аз ще се присъединя с огромно удоволствие към тези хора, защото смятам винаги когато имам възможност просто да не пропускам точно този семинар.
Отново благодаря на Пламен Топузов 🙏
Оценявам с благодарност всичко което правиш и ти Благодаря за вълшебната пътека, по която водиш хората. 🙏 Благодаря


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0