Радослава Христова – Пробуждане на Озареното Сърце – СофияБих искала да споделя едно свое „малко чудо“, което ми се случи след семинара „Озареното Сърце“.

По принцип, имам проблем с вписването в т.нар. корпоративна среда – с всичките му там правила, норми, изисквания, съпровождащи интриги и т.н. Това е, защото не мога да приемам т.нар. „авторитети“ в училище, в обществото, сред институциите и в международните фирми. Костваше ми големи усилия през годините да се съхраня и да успея да остана „себе си“. Понякога заради подобен сблъсък не успявах да се концентрирам върху онова, което харесвам и онова, което ме зарежда и мотивира.

След първия семинар, без да навлизам в детайли, ще кажа само, че в медитациите си пожелах да намеря онова място, където това вече да е не проблем за мен. Разбира се, всичко е въпрос на перспектива и гледна точка, но малко помощ „отвън“ никога не е излишна. И така, на последната ми работа си казах, че започвам на чисто и наново. Подходих възможно най-безрезервно и без конкретни очаквания. В крайна сметка имам супер колеги и страхотни отношения – шегуваме се, забавляваме се и всичко изглежда много по-леко и забавно в такава среда. Като всяка друга работа и тук има проблеми, спадове и височини, но най-важното е, че тази атмосфера ме зарежда и ходя на работа с удоволствие. И не на последно място – това „привличане“ е взаимно и е толкова хубаво да знаеш, че си ценен и харесван.

Убедена съм, че съм си сътворила всичко това, а това значи, че мога да сътворя и всичко друго… Осъзнатото съ-творяване е възможно!

Радослава ХристоваКоличка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0