София Стоилова – Алхимия на съзнаниетоЗа тези от вас,

които не ме познават и не познават Пламен, ще представя накратко – запознах се с Пламен преди 2 години и 2 месеца, на първия ми семинар „Пробуждане на Озареното сърце“. От този момент нататък той стана моя пътеводна звезда. От този момент съм била на почти всички негови семинари и лагери. От този момент се уча от него всеки ден, защото всичко,на което той ни учи на семинарите, той го живее и буквално го виждам на практика всеки ден от него. Затова започвах и аз да ставам все по-добра.

Въпреки това, той продължава да вижда и да ме насочва към неща, за които аз дори не съм се и сетила. Именно това продължава да ме изумява. Защото, ако някой си мисли, че знае какви са му травмите или проблемите, защото е посещавал различни семинари или дори и тези на Пламен, ще му кажа само, че вероятно халюцинира. Това ми е новата любима дума от Пламен. Всички живеем в илюзии – или на страхове, или на травми, или на мечти.

Не минава ден, в който да не изпитам благодарност, че Пламен е мой учител. Както не минава и ден, в който да не благодаря за живота ми, за семейството ми, за здравето и любовта ми. Моето споделяне е свързано със семинара „Алхимия на съзнанието“. Това е любимият ми семинар ! За мен системата Алхимия на съзнанието е начин на живот.

В началото нищо не разбирах, но Пламен е търпелив учител.

За мен беше супер интересно да разбера за менталното и емоционалното тяло, за циклите на живота, за измеренията и не на последно място – за четирите елемента. Малко по малко започнах да разбирам, след това започнах да прилагам. Дори имах една любима игра – когато бях в метро или друго превозно средство, наблюдавах какъв човек застава от лявата и от дясната ми страна. Започнах да наблюдавам, ако нещо ме боли, в коя част на тялото ми е, съответно в кой елемент попада. Започнах да анализирам какво значи това. Наблюдавах хората около мен, наблюдавах кой къде застава, кой за какво говори, кой къде го боли, какви зодии са, съответно какви са им елементите, както и други подобни интересни неща. Постепенно всичко около мен започна да ми говори. И ако някой се чуди защо съм гледала толкова – защото „всичко, около нас е отражение на нашето подсъзнание“, както и защото всеки човек в живота ни е част от нашето подсъзнание. Подобрявайки хората около нас, подобряваме себе си и обратното. Когато промениш нещо вътре, то автоматично се променя отвън.

Живота ми се промени по няколко пъти във всеки един аспект от него. Смених няколко работи, всяка следваща по-удовлетворяваща от предишната. Подобрих отношенията си с всички мои близки хора. Аз самата подобрих отношението си със себе си. Спрях да ям месо, преди с приятелките ми пиехме доста вино, постепенно с времето спря да ми се пие и вино, не пуша. Срещнах моят мечтан мъж, когото вярвам, че сътворих от сърцето си. Медитирам всеки ден, от последните два месеца и по два пъти на ден. Всяка ситуация в ежедневието ми пречупвам през знанията за Алхимия. Винаги се питам какво ми казва това, защо ми се случва и какво имам да уча и да променям?

Разбира се през целия този път съм си „сверявала часовника“ с Пламен. Дори да стигна до някакво заключение сама, винаги го питам дали не си въобразявам. Ако не мога да стигна до отговор сама, той ме насочва на къде да гледам и аз продължавам да работя в тази посока. За мен Алхимия на съзнанието е трансформиращо приключение, начин на живот, вдъхновение и творение !Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0