София Стоилова – Озарено сърцеТолкова много неща ми се случиха на това ОЗарено сърце, че даже не знам дали мога да ги опиша, но ще се опитам. Както казах на семинара – имам чувството, че 10 семинара съм се подготвяла за този 11-ти семинар Пробуждане на ОЗареното сърце. Имам чувството, че започнах да чувствам много повече от преди, започнах да усещам как енергията се движи през тялото ми и около мен. Просто много, много неща. Не знаех къде се намирам през цялото време. Толкова много осъзнавания, просто не знам. Този семинар е вълшебен и всеки човек трябва да го преживее, според мен.
По време на лечебните практики успях да мисля за всички неща, които исках да отпусна и от които исках да се освободя, а до сега почти на 100% просто мозъка ми изключваше по време на тези процеси. Сега успях да остана съзнателна.
За първи път съвсем ясно осъзнах и направо видях битката вътре в себе си – на две крайности, които постоянно ме дърпат всяка към нея си. Това е много голяма част от мен, с която работя доста време и въпреки че знам какво ми се случва, пак битката вътре си продължава и всяка част дърпа към нея си и си иска нейното. И аз се опитвам да давам на всяка по малко, да прекарвам време в определено състояние, понякога да действам по един начин, друг път да реагирам по друг. С всички осъзнати усилия, все пак е супер трудно. Добре, че е Пламен да обяснява какво се случва.
🧘🏼‍♀️ Имах чувството, че правя всяка медитация за първи път. Усещах сякаш с всяка клетка от тялото си цялата енергия, появиха се толкова силни усещания, че на моменти не можех да издържам на силата им. Имах чувството, че цялото ми тяло е обзето от толкова много енергия, която и виждах и усещах. Всичките ми усещания бяха супер интензивни, знаех, че ми се случват толкова много неща едновременно, но буквално усещах как мозъка ми наистина не може да догони сетивата, да подреди и анализира всичко, което се подава от тялото като усещания. Беше супер интересно да наблюдавам тези процеси.
От всички семинари, лагери и ритрийти на Пламен, на който съм била през годините, това беше НАЙ-силният семинар, на който ми се случиха толкова много неща, че даже аз още не знам какви точно. Вероятно само Пламен знае.
Това, което искам да кажа основно в този пост е, че за мен семинарът Пробуждане на ОЗареното сърце е абсолютно феноменален и от моя гледна точка всеки човек трябва да си го подари и да го изживее. Това не може да бъде описано с думи, може да бъде само усетено с душата и преживяно през сърцето. Пламен за мен е абсолютен Мастър, той винаги знае с всеки човек какво се случва, винаги знае дали да говори, дали да не казва нищо. Да преживеете 4 дни с неговата енергия е абсолютно безценно и това, което може да вземете от семинара, струва много повече от това, което се плаща за него. Сърдечно препоръчвам да си запазите място за следващия семинар!
Сърдечно благодаря, Пламка, че осветяваш пътя ми! 🙏💚


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0