Стела Тенева – семинар „Непознатата страна на Човешкото Съзнание“Искам да благодаря на Пламен Топузов за семинара Непознатата страна на Човешкото Съзнание.

Имахме три медитации, които бяха пречистващи и вълшебни за мен. Тази, която много силно ме докосна беше първата. Не знам защо, но вървях няколко стъпки преди воденето на Пламен, явно душата и сърцето ми са искали точни това и са ме насочвали. Виждах много ясни картини, цветове, събития, усещах всяка емоция толкова реално, чувствах въздуха, който дишах, плачех и се радвах едновременно. Моето дете и родителя, материалното и духовното его, си простиха, плакаха, но сякаш от щастие, че са поговорили и сякаш светеха от топлина, любов и светлина. Разбрах колко много са имали необходимост от един от друг. Никога преди това в никоя медитация не съм виждала вътрешното си дете толкова усмихнато и щастливо.

Благодаря ти Пламен за това приключение. И както каза ти – всичко е информация и светлина. Погледнах на нещата от друга гледна точка благодарение на теб. Нямам думи да опиша емоциите, чувствата, които се бореха в мен. Благодарение на теб обичам себе си и се приемам. Аз съм творец на собствената си реалност. Доверявам се и се отпускам в потока на живота. Благодарение на теб съм господар на собствения си живот. Готова съм да се освободя от негативните програми. След нашата първа среща преди две години на семинарите и лагерите моите мисли текат свободно и гледам на всичко около мен с любов…..

Благодаря ти от цялото си сърце за помощта, насоките, съветите, практиките, медитациите, семинарите, утехата, добротата ти, силата ти, подкрепата ти, енергията …….думите са малко…… Едно невероятно изживяване беше за мен всяко докосване с теб. Очаквам следващия семинар с вълнение и трепет. Благодаря и на Софи и всички прекрасни хора, които бяхме заедно в това приключение.

Изпращам много любов,  светлина, благодарност на прекрасната група. Бъди благословен ❤️🙏❤️Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0