Зоя Христова – семинар „Алхимия на съзнанието – част 2“Много се чудих дали да се включа и аз с коментар впечатления след провелия се  (за първи път) семинар „Алхимия на съзнанието – част 2“, по простата причина, че си мисля, че няма човек в тази група (fb – Алхимия на съзнанието), който да не е наясно, че тази материя е живото-променяща!
Но някакси не мога да не споделя преживяното!  ❤💚🥰
Хорааа, само едно ще кажа – тази информация и знания, които получаваме от Пламен (толкова синтезирани, важни, събуждащи и изграждащи ), те са безценни. Те са ключът към нашето себеопознаване, към успешно изградени отношения с родителите ни, с децата ни, с колегите, приятелите изобщо с всичко, което ни заобикаля , с един по-хубав свят …. Главата ми кънти от толкова много открития, отговори ( за мои въпрос, проблемни ситуации, проблемни случки с хората около мен), осъзнавания и в общи линии от целия приказен хаос, който Пламен сътвори отново :).
Два дни минаха като миг … И на никой от групата не му се тръгваше, не искаше да свършва тази приказка … Защото на тези семинари се пренасяш в друг свят, свят към който всички се стремим (или поне тези, които вярват и знаят, че има нещо по – голямо и по-красиво от материалния свят, в който сме погълнати). И няма значение дали си на живо в залата или си онлайн пред компютъра, груповата енергия е толкова силна, зареждаща и позитивна, че се усеща навсякъде. Софи, огромно благодаря и на теб, Прекраснице! ❤️🥰
Пожелавам на всеки един, осъзнат поне малко човек, да си подари поне едно подобно изживяване …. След това няма нужда да те подканят или да те убеждават, то става като наркотик … Ама в случая най-готиното е, че този наркотик не само не ти вреди, а напротив – изцелява те!
С търпеливо вълнение и огромна благодарност, очаквам следващата перла в короната на Пламен Топузов, а именно Семинара за мозъчните вълни! 🙏💚
Зоя Христова


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0