Трансформация на Съзнанието

Статия написана от на 22.04.2019

Трансформация на Съзнанието чрез себепознание, самоусъвършенстване и духовно израстване чрез медитация и духовни практики

 

Земята е Академия за Божества, които трансформират съзнанието си. До този момент само единици са завършвали обучението от началото до края. Душите взимат изключително необработен суров енергиен материал – его и започват да го обработват с течение на хиляди животи. Всичко това е на път да се промени, защото започваме да преминаваме през планетарно възнесение. Сесиите приключват, времето на изпитите започна. От тук нататък нито пещери, нито планини ще послужат за скривалище. Времето за трансформация настъпи, почти няма човек, който вече да не вижда бързо настъпващата промяна, защото всеки е свидетел на най – различни трансформации, през които той самият или негови познати преминават.

Нещо изключително трансформиращо се случва с цялата планета. Всеки, който не се изживява твърде много като кон с капаци, ще потвърди това. В момента 9 от всеки 10 души усещат промяната. Това са дълбоки промени в нашите ефирни тела ( емоционално и ментално ), издигащи се от подсъзнанието ни и изключително трансформиращи на индивидуално ниво, а скоро и в матрицата на колективното съзнание. Абсолютно всички хора преминават през тези енергийни промени, но не всички ги усещат и разбират, защото към момента те все още протичат в ядрото на атомите, но бързо се издигат към периферията. Всъщност това е причината за ментално – емоционалните колебания на индивидуално и колективно ниво. Старата реалност вече от доста време е пропукана и сега започва направо да се разпада. Все още бива поддържана неосъзнато от хората в отрицание, но това няма да продължава дълго, защото те ще започнат да губят способност да се бунтуват. Всеки ден все повече хора се пробуждат и насочват вниманието си към новата, по- хармонична реалност и по този начин инвестират в нейното оформяне, чрез трансформиране на съзнанието. Ако се съмнявате, че света се променя, спомнете си за всички, които са се съмнявали в началото в електричеството, в самолета или в компютъра и ще осъзнаете, че отрицанието и неговият коронен номер – ината, само забавят вашето развитие и ви отдалечават от неизбежното. Всички социални норми и навици се топят като сняг през пролетта. И единственото, което има значение в момента, е инвестицията в себе си, чеез медитация, духовни практики или други методи за себепознание.

Ако ви бях казал през 80-те да инвестирате в Майкрософт или Епъл, някои хора щяха да ме гледат като извънземен, други биха казали, че съм си загубил ума, сега тази идея не изглежда толкова налудничава, нали? Колко пъти сте си мислили “ако сега можех да се върна да инвестирам” ? Приемете, че няма как да стане и не си губете вниманието с нещо, което нямате силата да промените. Със сигурност обаче можете да инвестирате в следващата голяма идея…в себе си! Да, точно така! Инвестицията в себе си ще промени живота ви, питайте всеки духовен учител или голям инвеститор как са стигнали до там? Да не мислите, че с наученото в училище? Нищо подобно, защото информацията в училищата е огромно количество и повечето е непотребна, освен може би в скъпите частни училища.

Колко от вас, обаче, са имали възможност да учат в частни училища или да изучават в такива децата си? Ако не сте сред тях, няма страшно, вече света около вас кипи от информация, само трябва да се научите да превключвате от стария начин на мислене към новия и така да инвестирате в себе си. Семинари, книги, йога, здравословно хранене, енергийни лагери сред природата, духовни практики, себеопознаване, самоусъвършенстване, личностно развитие, духовно израстване, всичко „модерно“ , до което се докоснете сега, ще ви се отплати в бъдещето. В стария начин на мислене хората се мъчеха да подредят света отвън, но това е изключително изморително, натоварващо и отнема много време. Всеки прави разлика между първите компютри Правец и новите смарт телефони, между Лада и Порше също. Новият начин на изграждане на реалността е отвътре – навън. Този метод е изключително ефикасен и всичко, постигнато по този нов начин, остава перманентно, а не се разпада както изграденото по стария метод. Разликата е, че хората, ползвайки стария метод, неосъзнато започват да градят върху страхове и несигурности. Това често е причината в някакъв момент от живота ви нещо, което сте градили дълго време, изведнъж да се разпадне.

По новия метод от друга страна, първо преработваме страховете и несигурностите и след това градим на чисто. Разбира се, всичко старо натрупано, първо трябва да се преработи, за да посадим новото, това изисква определена доза себеотдаване в началото, ако издържите и не се разколебаете, плодовете, които ще берете със сигурност ще ви ощастливят в близко бъдеще. Мога да отправя предизвикателство към всеки, който има желание за промяна или да пробва новия метод за себеопознаване и израстване. Няколко семинара и един – два лагера в продължение на максимум една година и ви гарантирам пълна трансформация на Съзнанието. Доста хора вече пробваха и се убедиха…може би е ваш ред!


Етикети , , , ,
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0