Послание от Сърцето – Декември 2015 Началото на новата ера

Статия написана от на 11.01.2016

 Послание от Сърцето – Началото на новата ера

Скъпи творци!

Поздравявам ви с послание от сърцето за началото на новата ера, новата ера на Любовта и Светлината. Днес не е денят, в който Исус се е родил физически на Земята, днес е денят, в който неговото съзнание от човешко се е превърнало в Божествено. Това е било началото на неговата трансформация от човека Исус в Бога- Христос. Същото се случи тази нощ с цялото човечество, ние последвахме пътя на великия учител. Това е мисията на учителите, да водят с личен пример. Тази нощ колективното съзнание на човечеството навлезе в четвърто измерение. Дългоочакваната промяна, за която говорят всички древни пророчества, вече е факт. Случи се по най –прекрасния начин, защото никой не го очакваше, никой с човешката суета на своя ум не опорочи този празник на Любовта и Светлината. Спомняте си много добре хаоса около 21.12.12, този път нашата Божествена майка – Тера, го направи изключително прекрасно, дискретно и елегантно, както само една жена може. Случи се на най – очевидната дата точно, когато колективният ум на човечеството е зает да пазарува и да се подготвя за празника. Това беше момента да се върнем обратно в колективното сърце. През изминалата нощ настъпи „Пробуждане на Озареното Сърце“ за цялото човечество. В началото на годината в една медитация с майката Земя видях това, което се случи и знаех датата. Не чувствах обаче повик да напиша нещо, а само споделях на моменти на някои от вас по време на семинари, беседи и общи медитации.

Сега осъзнавам защо трябваше да направим два семинара един след друг. Въпреки че е много необичайно и изтощително и много рядко явление. Първият семинар беше в София от 10 -13 декември и „ случайно“ съвпадна със световната медитация за мир, където се включихме от Миниатюрното пространство и разпръсквахме положителните емоции, които всички вие излъчвахте. След медитацията над залата прелетя ято от хиляди птици, които летяха от Витоша към Стара планина (от Юг към Север) в продължение на повече от 5 мин. Вторият семинар се проведе от 17 до 20 декември в Бургас, където както обикновено, след края на семинара проведохме обща медитация за пробуждане и осъзнаване на всички хора по цялата Земя. Получи уникална медитация с розова сфера от светлина, която изпратихме като дар на цялото човечество. По този начин се обърнаха полярностите от запад (София) към изток (Бургас), а това е начина за преминаване от един свят в друг, като се обърне редът на нещата във физическия свят. Сигурен съм, че ако се съберем всички хора и всеки добави по една част от неговия пъзел към моята история, ще се получи един вълшебен филм. Защото това, което споделям е само една миниатюрна част от работата, която безброй деца на Светлината от еони насам вършат, за да стигнем до тук.

Новата ера вече е тук

Всички вие светли сърца, всяка нощ в съня си сте допринасяли за този велик момент. Това е причината през последните месеци и години, да се събуждате по – изтощени, отколкото си лягате. Това е причината физическият свят да е толкова объркан напоследък. Дълбок поклон към всички вас, които четете тези редове и сте привлечени от тази вибрация, защото вие сте тези, които осъществиха този велик план. Без значение какво си мислите, какво ще ви кажат спящите все още души. Вие го знаете и го чувствате, това е най – важното. Тихото вълнение в дълбочина и спокойното чувство, че бъдещето е красиво, е перфектното доказателство за това. По – чувствителните от вас може да усетят промяната, други дори да я видят. Земята вече е Розова – колективното съзнание свети с цвета на Любовта! Новата ера вече е тук. Всичко това е било планирано милиарди години, и ние с вас сме живи свидетели. Това е най – великият момент в историята на Земята. От тук започва вечният празник на Любовта и Светлината!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО – ЗА КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ НА ЗЕМЯТА!


Етикети , , , ,Коментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0