Анастасия Чокоева – Пробуждане на Озареното сърце – отзивАнастасия Чокоева – Пробуждане на Озареното сърце

Днес е втори ден след семинара “Пробуждане на Озареното сърце 20-23.01.2022г” и мога да кажа втори ден от моя нов живот, благодарение на прераждането ми по време на това невероятно пътуване.
Чувствам се окрилена и закриляна повече от всякога, а сърцето ми е пълно с любов, каквато не знаех, че мога да изпитвам.
Силата на този семинар не може да бъде описана с думи, а трансформацията след него е животоспасяваща.
Познавам Пламен от началото на септември и семинара “Алхимия на съзнанието” и досега не смятах че има нещо по-висшевъздействащо от познанията и енергията, които получих тогава. Оказа се, че всяка малка стъпка от това познанство и всяка частица енергия, която Пламен ми е подарил, са били част от магията на Сътворението, пред чиято сила и изящество се прекланям с отворено и озарено сърце, за да разбирам вече себе си и хората около мен, да бъда част от Единството на Божествената безусловна любов, която вече откривам навсякъде.
Семинарът е най-значимото преживяване до момента в моя живот и благодаря сърдечно на Пламен за знанията, силата и енергията, която сподели с нас. Благодаря на всички участници за уникалната групова енергия и помощта им по време на това трансформиращо пътуване!
Очаквам с търпеливо вълнение следващото Озарено сърце и изпращам на всички ви любов и светлина, с висшата сила на благодарността, че съм едно с вас и вие сте едно с мен!
Обичам ви!💚
Пламен, бъди благословен🙏
С любов:
Анастасия


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0