Семинар Алхимия на Съзнанието – първа част

Статия написана от на 30.03.2021

Излекувай ума си, той ще излекува всичко останало

Алхимия на Съзнанието е семинар, който ще преобърне досегашните ви разбирания. Алхимията не е просто наука, главната й цел не е да превърне металите в злато… А да покаже как с точната нагласа, всяко едно състояние на съзнанието ви може да бъде преобразено. Това важи най – вече за нашето ежедневно ментално и емоционално състояние. 

Ще ви представим една нова гледна точка към света, за да можете да погледнете по един различен начин на самите себе си, а от там и на заобикалящия ви свят. Целта на този семинар е да ви покаже как работи вашето съзнание, не на повърхностно ниво, а в най – голяма възможна дълбочина. 

Присъединете се към това пътуване 

из най – непознатите кътчета на съзнанието си и ще разберете как да:

 • Балансирате мъжката и женската енергия;
 • Контролирате мислите и емоциите си;
 • Прощавате на себе си и на другите;
 • Счупите веригите на осъждането;
 • Разпалите вечния огън на творческата си същност;
 • Превръщате хаоса в ред;
 • Живеете в баланс между духовния и материалния свят;
 • Балансирате четирите основни елемента във вас;
 • Се освободите от тежестта на вината;
 • Излезете от затвора на очакванията;
 • Творите отвътре навън.

Семинарът е изпълнен с практики, медитации и полезна информация. Можете да срещнете интересни и креативни хора, които имат същите мечти и сходна на вашата философия за живота. Практиките и информацията ще ви помогнат да осъзнаете красотата, която носите в себе си, ще събудят вашето вътрешно дете, ще ви покажат как да проявите своята най – добра версия. Всичко това има за цел да ви помогне да се освободите от емоционално объркване, ментален стрес и всякакъв вид дисхармония. Главната цел на семинара е да ви покаже нови врати към вашето подсъзнание и всички възможни начини да ги отворите. 

Алхимия на съзнанието

е начин на живот, тръгвайки по този път ще познаете вътрешната си светлина, ще се научите как да я проявявате в света и ще усвоите незаменими умения, които ние ще ви покажем как да приложите в своя живот, тук и сега. Чрез полученото знание вие вече ще имате инструментите, с които да работите, за да достигнете до жадувания вътрешен мир, който заслужавате. 

За този семинар не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно е просто да последвате интуицията си – гласът на душата. Нашата мисия е да ви навигираме по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите.

 

 


Етикети , , ,Коментари
 1. Виктор Сердарски   на   02.05.2024 в 22:16

  Ако сте от хората, които искат да минат на следващо ниво в живота, то това е семинара за вас. В този семинар Пламен Топузов съчетава много информация и практики, събрани и предадени по супер разбираем начин. Лично аз получих толкова много осъзнавания за два дни, че до днешен работя със себе си, а вече в продължение на две години не съм пропускал този семинар и всеки път научавам и отработвам нещо ново със себе си. Смея да заявя, че това е любимият ми семинар и първия, с който стартирах.

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0