Семинар Изкривените огледала на илюзиите

Статия написана от на 30.03.2021

Всичко, което виждаме около нас е илюзия

Понякога илюзиите ни издигат, понякога ни свалят. Това, че променят състоянието на съзнанието на дадения човек, не ги прави по-малко илюзии. Има едно Единно съзнание, Единното съзнание стои в центъра на всичко, което Е. Ние наричаме това Единно Съзнание – Бог. В момента, в който ние излезем извън това Единно Съзнание, ние започваме да живеем в илюзии. Защото филтрираме Единната Божествена енергия през изкривените огледала на нашите илюзии. Ние изкривяваме нашето виждане за света, изкривяваме нашето виждане за хората, изкривяваме нашето виждане за обществото.

Изключително важно е човек да разбере своите илюзии, защото има такива илюзии, които го издигат и го карат да се чувства по-могъщ от другите. Това може да навреди на много хора около него. Има и такива илюзии, които го карат да бъде потиснат и да навреди на самия себе си. 

В наше време изкривените огледала на илюзиите 

са в изключително голяма крайност, защото има много хора, които са се издигнали много високо в обществената йерархия, следвайки своите изкривени огледала и мачкайки всичко наоколо. Има и много голяма част от обществото, която използва изкривените огледала на илюзиите срещу себе си и по този начин тези хора се принизяват. Те се чувстват смачкани, недооценени и живеят в илюзията, че няма какво да дадат на това общество. Това ги кара да се затварят и да стават аутсайдери.

Когато човек разбере

как точно работят изкривените огледала на собствените му илюзии и успее да прозре отвъд тях, той става свободен и независим от капаните на общественото мнение, както и на всички видове обществени идеи. По този начин човек става господар на своя живот и сам твори собствената си съдба.

 


Етикети , , ,Коментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0