Семинар Как да променим токсичните си навици

Статия написана от на 30.03.2021

Как да променим токсичните си навици 

е семинар, който има потенциал да промени из основи живота ви. Просто, защото ще ви помогне да осъзнаете и промените токсичните си навици, които всички ние имаме. Навиците се формират в най-ранни години, след това определят бита ни и следователно целия ни живот.

Представата ви за света е програмирана в детството от вашите родители. Вие или приемате тяхната гледна точка, или се съпротивлявате срещу нея, но и в двата случая, тя ви ръководи. Когато чуваме от близките ни твърдения като „Нищо не става от теб!“, „Няма да получиш това или онова след като не слушаш!“, „Никой няма да те хареса, ако се държиш така!“, Не можеш да вярваш на никой!“, ние напрягаме различна част в тялото си. Тази енергия, ако не бъде отработена, застоява и става токсична, което означава, че рано или късно, това ще удари физическото ви тяло. 

Външните проявления на токсичните навици 

се проявяват чрез злоупотреба с:

 • Кафе;
 • Цигари;
 • Алкохол;
 • Наркотици;
 • Сол;
 • Захар.

Години по – късно, те ще влияят не само на здравето ви, но и на връзките ви с хората, семейството, а също така и на финансовата ви стабилност. Затова е важно, да се научите да гледате отстрани на своите недостатъци, защото само така можете да разберете точно колко ви пречат. Когато осъзнаете, че нещо в живота ви ви пречи, започвате да се фокусите върху него и да го обработвате, но най – важното, не директно, а като страничен наблюдател, все едно се случва на някой друг. 

Ключа тук е 

да можете да погледнете навътре отвън и да започнете да се променяте. Всичко, което чувате отвън е само мнение, породено от гледната точка на някой друг. Вие имате право да приемете или отхвърлите тази гледна точка. Трябва да разберете, че външният свят отговаря на вашата вътрешна необходимост. Вие винаги привличате хора или ситуации, които имат за цел да ви изкарат от собствената ви летаргия и да осъзнаете своите токсични навици. Така се излиза от „матрицата“, това е Ада, от който всички се плашат, без да осъзнават, че ежедневно им се налага да живеят в него.

Когато човек попадне в правилната среда 

и получи необходимата подкрепа, бързо ще осъзнае, че токсичните навици не са му необходими. Дори ще осъзнае, че те не са били пречка, а дори са му помогнали да се амбицира. Тогава ще се обърне навътре, в следствие на натиска от външния свят, и ще започне вътрешна дезинфекция. Ще открие вътре в себе си един вълшебен свят, ще открие Шамбала, една чудна страна, в която магията е начин на живот, ще открие място, на което мечтите се наричат реалност. То ще се изразява във външния свят, чрез много други хора, които ще го разбират и подкрепят. Това е момента, в който човек започва да се чувства истински жив. Семинарът „ Как да променим Токсичните си навици“, е мястото, от което можете да започнете това свое приключение. Всяка една ситуация може да се превърне в токсична, ако си насочите вниманието към нейните аспекти, които не разбирате и не можете да контролирате.

В този семинар ще:

 • Разберете собствената призма, през която гледате света;
 • Разберете какво формира тази призма и как да я промените;
 • Осъзнаете убежденията, формирали вашата реалност;
 • Разберете значението на токсичните навици и от къде идват те;
 • Работите с дълбоко потиснати чувства, формиращи токсичните навици;
 • Разберете ефекта на ластика;
 • Ще се научите да гледате от друг ъгъл на своите недостатъци;
 • Ще се научите да гледате навътре отвън;
 • Ще се научите да избирате дали да приемете твърденията отвън или не;
 • Моделите на поведение на възрастните и как те се формират в детството;
 • Ще разберете, че външният свят отговаря на вашата вътрешна необходимост;
 • Осъзнаете различните пластове токсичност;
 • Разберете какво е Его и Душа, както и връзката между тях.

За този семинар не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно е просто да последвате интуицията си – гласът на душата. Всичко, от което имате нужда е жаждата ви за знания и промяна. Това еднодневно пътешествие в дълбините на съзнанието ви, е за всякакъв тип хора. Фактът, че четете този текст, означава, че вие сте привлекли тази информация, за да достигне тя до вас. 

От вас зависи 

дали ще й позволите да трансформира живота ви. Вярваме, че всеки човек е тук, за да допринесе със своята уникалност за развитието на един красив и хармоничен свят. Нашата мисия е да ви навигираме по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите. Това е началото на един дълъг път, който е изпълнен с безброй приключения. Тръгне ли веднъж човек по него, никога няма да иска да се върне. Да, ще има моменти на умора и изтощение, ще има трудни върхове за изкачване, но опиянението от вълшебните пейзажи, ще му дават сили да продължи.

 


Етикети , , , ,Коментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0