Антония Андонова – Трансформирай живота си за 7 дниОтзив

Аз може би за този семинар ще се пошестя колко е уникален.

Както за някои произведения казват, че са ahead of their time, така аз смятам че този семинар е толкова уникален, че дори след време ще разберем как действа. Наистина аз смятам, че все още не мога да опиша и осъзная колко он пойнт и гениално е измислен. Наистина най-големите гениализми се крият в простотата. Понеже и вие вече сте го изживяли, знаете че не е просто да го направиш, макар и на практика да са просто няколко упражнения за 7 дни.

Този семинар за мен показва колко е просто да стигнеш уникалните и „недостижими“ висоти.

Въпроса е готов ли си да отпуснеш багажа … и там усещаш своята роля. Тоооолкова много енергия отива в осъждането и вината, живота през травмите и т.н. А истинкото не е на ръка разстояние, а е тук, в нас и околко нас, а да го постигнеш и то в България, мале мале. Малко се изхвърлям, но не мога да намеря думи, които истински да опишат това, може би защото още и аз не съм го осъзнала напълно.

Чувството, което имам винаги след тази седмица на семинара е на пълнота, цялостност, завършеност, мир и любов.

Защото всеки един от нас има демони и ангели, на лично ниво и всички на колективно, и за мен е въпрос на осъзнаване, че те всички живеят заедно, а не поотделно и в това е красотата на живота и вселената, като цяло. Не е нужно да си винаги надъхан, да пречупваш негативното в позитивно, за да ти е добре и да се правиш на сляп и да казваш кое е добро и кое не е. Все едно да кажеш в една картина има бяло, черно, зелено, оранжево и т.н., но само зеленото е красиво, защото ако беше така нямаше да е картина, а една зелена стена. Аз правя, което е по моите сили към момента, да изживея тази трансформация. С напредъка пожелавам на всички нас да виждаме, усещаме и съзнаваме красотата на всичко около нас, стъпка по стъпка в личната и колективна посока, която сме си избрали.

Успех и благодаря на всички.

Пламен благодаря, макар и да е малко, ти знаеш!!

Антония АндоноваКоличка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0